lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Pa... dobijes ...
... knjigu!
Ju
ne pricaj mi o tim strahotama u vezi iskljucenja interneta.
... knjigu! Ju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... knjigu!

Mina, ne bih ti bila u koži... ja sam to prošla prošle godine drugi put. A sad moram da obnovim latinskiPoslednje nedelje. Nikad kraja iznenadjenjima
Nego, test je valjda gotov. Jel stigla devojka, šta kaže?
nezvanicno 19,5 
još samo sutra![]()

Uh, i mi smo to prosli prosle godine
Moju nervozu nista nije moglo da smiri dok sve nije proslo.
Narocito zato sto sam mu ja pomagala i srpski i matematiku, i osecala sam se jako odgovornom.
Za razliku od njega koji je bioa ja sam bila
![]()
Ali izdrzi jos sutra, bice to dobro
Posle da nam obavezno javis kao je prosao i jel upisao sta je zeleo
Mi cmo da drzimo![]()
Hvala zai zemmmsko je
Latinski? Pa cele godine evo njega, uvali mi one papire-skripte i knjigu i kaze "ajd da me preslisas".
A ja nikad latisnki u zivotu ucila nisam
Ali sta mogu ljubi ga tetka![]()
Stigla sam s pregledanja testova. Niko nije pao, niko nije imao 20 poena. Izgleda da im je 11. zadatak zadao muku, deo s površinom kupe, zatim trapez im je bio težak i 8. niko nije uradio, linearna funkcija ako su date dve tačke.

Stigla sam s pregledanja testova. Niko nije pao, niko nije imao 20 poena. Izgleda da im je 11. zadatak zadao muku, deo s površinom kupe, zatim trapez im je bio težak i 8. niko nije uradio, linearna funkcija ako su date dve tačke.
, a na fakultetu ni g od geometrije, samo neke dosadne stvari
I ja sam imala zadatak sa povrsinom kupe na prijemnom i pitamidu bez vrha, ako se dobro secam. 
Waterfall, jel to ova knjiga?![]()
Ja nisam citala..
Ali uzela sam nesto koliko toliko slicno (bar mi se cini po opisima obe knjiga), "Imitacija zivota", Fannie Hurst. Napisano jos 1933Ali ima da ceka malo
![]()
A šta si spremila za odmor?
Kerefeko, pa gde si ti? Nema veze ako ne čitaš, navrati da se malo družimo, da se ne zaboravimo.
, ovo je stari odmor imam par neiskorišćenih dana.
Joj, sto ja volim dobre djakeeeenezvanicno 19,5
![]()

mozda se nesto promeni.

To je to.Ako je to to...Nisam čitala, ali sam gledala film "The Help"...bio je nominovan i za Oskara...ako se ne varam neki mu je i dodeljen...Nisam ljubitelj drama, koliko se sećam nešto mi je duuugo trajao,ali mi se priča dopala...

Ovo zvuci tako nekao slatko... starinski…Kerefeko, pa gde si ti? Nema veze ako ne čitaš, navrati da se malo družimo, da se ne zaboravimo.

Jadna Dunja. Vec mora da procita 300-400 stranaDanas sam kupila Dunji ovu knjigu http://www.veselaknjiga.com/index.p...majeva-velika-riznica-poezije-i-proze-za-decu
Od prve palte.tj otplacivacu je 10 meseci...Platih je 1000 dinara vise,verovatno zbog tog otplacivanja.

knjige.Night, moje koleginice sin prvu godinu padne (cini mei se na elektrotehnickom, gradjevinskom, tako nesto tesko). Ne da ni jedan ispit te godine. Onda krene ponovo, i sve 4 godine da u roku![]()
Raznih slucajeva ima.

Danas sam kupila Dunji ovu knjigu http://www.veselaknjiga.com/index.p...majeva-velika-riznica-poezije-i-proze-za-decu
Od prve palte.tj otplacivacu je 10 meseci...Platih je 1000 dinara vise,verovatno zbog tog otplacivanja.
Cerka moje drugarice je od te knjige pravila kao sator-kucicu i provlacila se ispod njeSad si me podsetila kako sam i ja kupovala mojoj Tijani knjige. I njenog odusevljenja...
A jedna je bila ``Najveca knjiga na svetu``, sigurno znate o kojoj je knjizi rec. Onako, bas je gabaritna.
Jedva sam je sa Novog Beograda prebacila autobusima do Dusanovca, gde sam tada zivela...

Danas sam kupila Dunji ovu knjigu http://www.veselaknjiga.com/index.p...majeva-velika-riznica-poezije-i-proze-za-decu

Rado, cula sam i ovde od jos par profesora (isto matematika), da i ono sto su oni pregledali nije bilo sjajno, i da nije bilo 20 poena.
Bi, pa gde si drugarice moja. Kod nas dvojka iz latiskog (zasluzena), dvojka iz matematike (i ona zasluzena naravno), ali zbog nebrige, nemara i nezainteresovanosti, a ne neznanja. I da su to jedine dvojke ne bi bilo strasno.
Ali eto... da vidimo sledece godine sta ce biti. Mislimo semozda se nesto promeni. [
A šta si spremila za odmor?
Kerefeko, pa gde si ti? Nema veze ako ne čitaš, navrati da se malo družimo, da se ne zaboravimo.