Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nosim se mišlju da ovu Noć knjige potpuno preskočim. Ništa mi nije zapalo za oko, a 32,5% imam kad hoću.

Kako ste došli do 32,5%? :)

:think:

Zar nije u Laguni maksimalan članski popust 25% i još plus ako uzimate 3 i više knjiga dobijate još 10%, ili ako uzimate recimo
knjigu nedelje, tu imate 30% plus vaš trenutni članski popust? :)

Ma, Kićo, da te tetka Rada nauči. Prešaltuj se na polovne knjige, mnogo je bolji izbor a i isplativije je. :ok:

Ma uzimam ja knjige i iz biblioteke (mislim učlanjena sam :)), nego u poslednje vreme me
spopala manija kupovanja knjiga, prijaju mi fine nove stranice, :whistling:
a nikad ranije nisam kupovala, uvek sam mislila da se to ne isplati...

Mada realno i ne isplati se - kad uporedite iznos godišnje članarine, (a u toku godine možete pročitati x knjiga) i cenu samo jedne knjige... :think:

Citam
smilie_les_024.gif

Razumem te i ja.:)
Znam da ne mogu da stignem sve da pročitam, pa opet kupujem i kupujem kao pomahnitala. Svaka nova knjiga, makar bila i polovna, stvara u meni neku milinu, poput orgazma, kao kad dobiješ na lutriji.

I meni se to dešava - kupim knjigu pa mi duže vremena stoji pre nego što je uopšte uzmem
na čitanje, zavisi od obaveza naravno kao i svima, a bilo je i slučajeva da kupim i krenem
da čitam pa se ispostavi da mi nije interesantna i odustanem. :(

U principu ne smatram da je u tom slučaju bačen novac, kupovina knjiga nikad nije bacanje para,
jedino mi bude žao što tim novcem nisam kupila neku drugu knjigu koja bi mi bila zanimljivija,
i koju bih pročitala... :confused:

Da vam javnem da sam se upoznala sa Kanelom.
Posto sam pocela da radim u bolnici,otisla sam u posetu Kaneli.
I super je i srecna i tako...:heart::D

Majo, to je divno. Sigurno joj je puno značilo što si je posetila i prenela joj pozdrave i čestitke od svih nas. Kako se oseća, jel se lepo oporavlja, kad će kući? Kako nam je Jovan?
A ti si već počela da radiš? Nisam mislila da će tako brzo da bude. Ko ti čuva Dunju?

Da vam javnem da sam se upoznala sa Kanelom.
Posto sam pocela da radim u bolnici,otisla sam u posetu Kaneli.
I super je i srecna i tako...:heart::D
Za Jovana :heart:
Ali i Dunju :heart:

(To su srca dva :lol: )

Bas je divno sto ste se upoznale, i sigurno se oseca lepse kada zna da si ti tu.
Mada ce ona uskoro kuci, ali i jedan dan kada ti je u takvoj situaciji neko koga znas tu, to je nekako olaksanje :D

:think:
Ja cu sad kad moram u bolnicu da idem u tu Majinu :lol:

PS. Pod PS, dakle kao manje vazno :lol: citam Svetlost u avgustu i mnogo mi se svidja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back