krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, uzela sam knjigu Slepi ubica (Margaret Atvud).
Na citanju je Saga o Forsajtima.
Saramago je na Naucnom odeljenju!
Otmenost jeza je neko, definitivno, prisvojio.
Ruska zima je stalno na citanju.
Avanture nevaljale devojcice takodje...
E, koja od vas je citala Avanture?
Svidja mi se Lausevic, sinoc sam pocela i zaspala u tri zbog njega.![]()
I meni isto. Prepisujem od Dane. Od Avantura sam ja nešto drugo očekivala, ne znam ni sama šta. Valjda da će mi biti teško, nerazumljivo, ali nije. Baš mi je legla. Sa zadovljstvom sam je čitala.Citala ja "Avanture" i mnogo mi se svidela kjniga. Jedna od onih knjiga posle kojih mi je trebalo vremena da se udubim u neku drugu.
Bog malih stvari je tuzna i specificna prica o blizancima i njihovom bolnom odrastanju.
Aranduti Roj se tako vesto poigrala recima....
"Sedeli su tamo, Tisina i Praznina, zamrznuti dvojajcani fosili, sa cvorugicama iz kojih nisu nikli rogovi...
Blizanci, ni uctivi, ni neuctivi, ne rekose nista. Zajedno podjose kuci. On i Ona, Mi i Mi"
Ne znam, ali meni je ova knjiga nakon Lovca na zmajeve, najtuznija knjiga.
U mom slucaju je tako iz razloga sto su glavni likovi deca, a meni je dovoljno da vidim reklamu sa klincima pa se sva raspilavim
Dano, pozdravi malog coveka.![]()
Ja bih išla tragom Branka Ćopića.
Ali samo do mosta. Ne naginji se ni slučajno.![]()
Hahaha, dobro si me podstetila, ja bih uzela kompletnu uslugu
Nego, nema nam Arvene. Izgleda da frizer ima puno posla ...
Ja to ništa ne mogu da gledam, da se nerviram.... samo da saznam rezultat na kraju
Isto. To nije za nas klimakterične.![]()
E bas to htedoh reci. Vi's kako ti u malo reci kaze ono sto sam ja htela![]()
Znaci pobedio?Bebac i ja malo gledali malo zmurili kad je bilo strasno, pa opet gledali (a neki su zaspali odmah posle, od srece)
Znaci pobedio?
Ja to uopste ne gledam. Samo u prolazu kroz dnevnu.
Jos igra sa mojim ljubimcem Congom. Pa mi onda zao bilo ko da izgubi. A jedan mora
Al' vazno da su "neki" zaspali
("Zmurili kad je bilo strasno")
Ptice umiru pevajući, Kolin Mekalou, cmok-cmok romanEto. Vi ste sve rekle
Sledece cu citati Mekol Smita, i red je da vec jednom dovrsim svoj plan za put oko sveta.
Polovicno je gotov. Ali samo polovicno.
Vidim da mi najvise skripe Australija i Okeanija. Pa ako imate neki predlog...
Inace, uzela sam knjigu Slepi ubica (Margaret Atvud).
Na citanju je Saga o Forsajtima.
Saramago je na Naucnom odeljenju!
Otmenost jeza je neko, definitivno, prisvojio.
Ruska zima je stalno na citanju.
Avanture nevaljale devojcice takodje...
E, koja od vas je citala Avanture?
Svidja mi se Lausevic, sinoc sam pocela i zaspala u tri zbog njega.![]()
Ma jok, bre, Arvena se nervira zbog Djokovica.![]()
Slepi ubica mi se dopao. Margaret Atvud lepo pise.
Avanture nevaljale devojcice, paaa... nisu na mene ostavile neki narociti utisak, ali sam je procitala zato sto su je mnogi ishvalili, a Ljosa je i Nobelovac - pa sam htela bas da je procitam da vidim kako pise, inace to je prvi moj susret sa Ljosom, ali ne bih vise ``produbljivala odnose``sa njim. Jednostavno se nismo kliknuli - sto naravno ne znaci da se tebi nece dopasti.
Ruska zima mi mirise na neki sentis roman, zato ga izbegavam, mozda ce doci red i na nju.
Lausevic se i meni dopao, procitala sam ga za dan i po i naravno, jedva cekam nastavak. Nisam kriticar, ali na mene je roman ostavio dubok trag. To ipak valjda nesto znaci.
P.S. Osisala sam se na kratko, nije lose kako je bilo. Ali nikad vise necu sama eksperimentisati sa kosom. Kunem se.