krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
O čemu se radi u To?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja volim sve te porodicne priceDrage dame, samo da vam se javim i pozelim dobro vece.
I samo da znate, mnogo mi se svidja Knjiga oceva! Volim knjige gde su opisane porodicne generacije.![]()
Stiven King?
Gledala film,nisam citala.
Rado pamti stanja u kojima ih je gledao.
Kad ne pamtimo ni ono sto smo procitale, a kamoli ono sto nismoPoznato vam je da ne čitam dugačke poruke. Ova rečenica mi upade u oči, i taman da pitam kako da pamtim kad nisam čitala, al' mi bi sumnjivo zašto nisi stavila zarez iza Rado.![]()
Pitacu ga kada sledeci put promasim vrata u toj zgradiOdgledala sam Kožu u kojoj živim. Pa, znala sam da je Almodovar težak. Baš bolesno.
Sad ću još malo da čitam Knjigu o bambusu, a onda da se smaram Evrovizijom.
Razmišljam, koliko li je ovaj Bajac morao da pročita o zenu i Japanu da bi napisao ovu knjigu?![]()
Verujem da ce ti se ova dopasti.Jos da prijavim da sam uzela jos jednu "U drustvu vedrih dama" od Aleksandra Mekol Smita , njega ste pominjali i ako mi nije bio na spisku setih se Damske agencije kada mi je bibliotekarka predlozila, ali isto tako da sam gledala seriju,pa je ovo drugo sto je imala od njega.Sada sam na samom pocetku , ali pocetak mnogo vise obecava od one predhodne.![]()