Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Što se tankog struka tiče, ponoviću: uradite test na kandidu. Meni to niko nije hteo da kaže, zato sad ja svima raspričavam.
Za dva meseca sam smršala 10 kg, muž ne može da me prepozna.Naravno, nisam bila na dijeti, samo sam izbacila iz jelovnika stvari koje ona voli. E, sad, što su to bile namirnice koje i ja volim...
![]()
Ugljene hidrate u bilo kom obliku, čak i voće, zatim belo brašno i kvasac, kafu i alkohol. Jela sam hleb koji sam sama mesila od integralnog nepšeničnog brašna (ječam, raž, heljda, semenke razne) s praškom za pecivo i povrće. prvih dana mi je bilo neobično bez slatkiša, ali sam se brzo navikla i nisam bila drčna dok su oko mene jeli tortu, kolače, palačinke...
Zaboravih, krompir i pirinač nikako. Meso može, ali ne i mesne prerađevine.
Pa ni grasak i pasulj nesme, i jos kojesta, nije to tako bas lako primeniti kao sto je napisati. A i brzo se vracaju kg provereno, jedino sigurno i da traje na duze staze je manji obroci i puunooo fizicke aktivnosti, sve ostalo je kratkog daha.
E, da, nije život što i poljem preći.
Svaka ti čast, Krasuljak, sve si to uradila, a nisi dolazila na Podršku za dijetu!?
A gde se radi taj test na kandidu? Moja koleginica je isto bila na tako nekoj strogoj dijeti zbog kandide, to je muka. Ništa se bre ne jede.
Za onoga ko je zdrav, suština je u onom što del piero kaže: više potrošiti nego što se unese. A ja prva stalno tražim neku čarobnu formulu, da mogu da jedem šta hoću i koliko hoću, a da mršavim. Doduše, uvela sam ovih dana puno šetnje (ne smeta mi hladnoća), samo još da prestanem da jedem (kad pojedem sve što sam naspremala za Novu godinu..... ), i uvek tako... još ovo, još ono, od ponedeljka, od prvog...