E danas sam preuzela od koleginice Šeširdžijin zamak, i ova knjiga je iz 1953. Za 39 godina ta kniga će biti 100 godina stara.

Za to koliko ima godina dobro je očuvana (malo se ćoškić rascvetao, ali šta sad). Od mana, kniga ima potpis, ali to se da promeniti

A Saga o Forsajtima je u dobrom stanju (izdanje iz 1962.) A Tri musketara sam preuzela pre nekloliko dana i ta knjiga je i neotvorena. Tako da sam zadovoljna ovom kupovinom na Kupindu.

(Lako se čovek ''navuče'' na ovakvu kupovinu

)
Hvala.

Imala sam više vremena u poslednje vreme, pa sam ga iskoristila za uživanje.

I dalje imam dosta slobodnog vremena tako da samo čitam.
High midnight
Pozajmila sam danas samo
Purpurni hibiskus, a
Pola žutog sunca ću kasnije. Imam sad dosta za čitanje, ne mogu da preterujem, pa ona kad dođe na red - dođe. Počela sam juče
Grad lopova, prešla sam pola. Sam početak mi nije bio nešto, ali kasnije je krenula radnja da se razvija.
A gledam danas, knjiga nedelje je
Slonovski mesec. Meni je bila odlična, ali baš sam se iznenadila što je ona opet postavljena da bude na popustu. Ja sam je proletos kupila kad je takođe bila knjiga nedelje. Da li su se prevarili ili se ona baš nije dobro prodavala, ne znam, ali ista knjiga dva puta u toku godine, mislim da se to nije desilo do sada (ili ja nisam obratila pažnju).