krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Konacno u novinama da osvane neki normalan naslov, neki koji ne navodi na samoubistvo.
Dogodine hoću tvoje ime da čitam tamo. Mnogo si me razočarala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno u novinama da osvane neki normalan naslov, neki koji ne navodi na samoubistvo.
Dogodine hoću tvoje ime da čitam tamo. Mnogo si me razočarala...
Uostalom ko može da zna da li je on to sve zaista pročitao. I završio je kurs brzog čitanja pa sad čita 150 strana na sat. Meni to malo izgleda kao prevara. Najavise volim kad me tako pitaju, a ja ne znam el me nesto zezaju ili...Imaš li ruter? Kad sam ja birala paket za kablovski internet, pitali su me hoću li ili neću vajrles. Ili su me ne znam šta pitali...tad nisam imala laptop, ali je uzeo sin zbog mobilnog.

Vazi, dogodineDogodine hoću tvoje ime da čitam tamo. Mnogo si me razočarala...
JesteHahaha, ej, a ja sam odmah pomislila, ko je iz naše Biblioteke toliko pozajmljivao. Esterita je imala momente, sa ne znam koliko kartona, Lamar, pa Cru*, koje nema neko vreme, ali se sećam da je pričala da ide u biblioteku sa kolicima za pijacu. Rada je kupila možda i više od toga.Uostalom ko može da zna da li je on to sve zaista pročitao. I završio je kurs brzog čitanja pa sad čita 150 strana na sat. Meni to malo izgleda kao prevara.
Ja sporo čitam, pročitam svako slovo, uživam u svakoj reči, ako je za uživanje. Ako nije onda se smaram, ali od reči do reči.
E u k...
stigao mi kompjuter s popravke, fino, ništa mi se od mojih dokumenata nije izgubilo. Radi internet. Pošaljem gornji post, napišem sledeći, veći, bogatiji i da pošaljem, ono nema konekcije. Kod sina kablovski internet, a mene su spojili vajrlesom da ne bismo vukli kablove po celom stanu. I stalno mi se gubi konekcija. Jel i vama tako, ko ima vajrles?
Bas mi drago da je dobio nagradu.
Jel neko citao Veliki rat?
Da li je Dana nesto spominjala... ili neko drugi...![]()

Imam utisak da me ič ne zanima, makar i nagradu dobio.![]()
Puca mi samo kad pukne glavna veza, retko. Proveri na koga si se prikačila, imaš dole desno ikonicu. Na laptopu su crtice , na kompu je nekakav andrmolj. Uđi u to pa pogledaj.

Nema veze, i onako ja moram .
Sad mi je sin rakao da želi da je ima.
M: A onda pomislite kako vam i nije tako tesko procitacete jednom i cao a ja sam ga evo danas skoro naučila napametLjubim vas sve...ovih dana citam samo Prirucnik za pracenje rada kolega jednakih po obrazovanju i poziciji...beskrajno dosadno stivo koje ce morati da citaju samo siroti prosvetari, i kad to budete citali dragi moji prosvetari mislite na mene kako mi je bilo dok sam ga prepravljala da zalici na tekst i ne bude bas tooooliko suvoparan. A onda pomislite kako vam i nije tako tesko procitacete jednom i cao a ja sam ga evo danas procitala po valjda 5ti put.

Uuuu, mene zanima.Imam utisak da me ič ne zanima, makar i nagradu dobio.![]()
Ovo u spojleru nek citaju prosvetariDrage moje,
kupila sam ocu na onoj Laguninoj akciji dve knjige za NG i pitala sam se kako i zasto knjiga moze da kosta 60 din.
Te tako...da znate....ovo su knjige za izbegavanje i eto razloga zasto kostaju 60 din.No jedna se zvala Tata pa je delovala kao prigodan naslov a druga Price o pivu sto je jos prigodniji naslov ako znate mog oca.
Tek mislila ja da sam kupila dosta dobar poklon.
Zove me on malocas i kaze...Obe knjige su citiram "DO ZLA BOGA MORBIDNE"
Ovo Tata- kaze prvo bilo smesno a onda se pretvorilo u uzas
A ovo o pivu ima svega samo piva nema, prepuno je silovanja, ubistava, mucenja nastalih pod uticajem piva.
Slogirala sam se.
Pitam se samo zasto su pa objavljene i ko vrsi selekciju knjiga kad svako danas moze da bude autor.
Ljubim vas sve...ovih dana citam samo Prirucnik za pracenje rada kolega jednakih po obrazovanju i poziciji...beskrajno dosadno stivo koje ce morati da citaju samo siroti prosvetari, i kad to budete citali dragi moji prosvetari mislite na mene kako mi je bilo dok sam ga prepravljala da zalici na tekst i ne bude bas tooooliko suvoparan. A onda pomislite kako vam i nije tako tesko procitacete jednom i cao a ja sam ga evo danas procitala po valjda 5ti put.

), procitala sam je iz biblioteke, knjige inace ne kupujem, ali nju sam kupila kad sam je videla na ovoj akciji. M: A onda pomislite kako vam i nije tako tesko procitacete jednom i cao a ja sam ga evo danas skoro naučila napamet![]()

Mirka, mogla si da uzmeš tati Čudesno putovanje Pomponija Flata, isto za 60 dindži.![]()

Aman bre Radaco sta si se uvatila za 60 dindzi ko pijan plota ....![]()
Možda dobijem od njih neki procenat...
Branim Lagunu...Možda dobijem od njih neki procenat...
![]()

A ja sasvim neocekivano dobila ``Snezno dete``!!!. Mislim... roman Ajovin Ejvi.
Tek izasla iz stampe. Vec sam na pola...
Prava bajka. Ima roman i sopstveni trejler.