Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da kazem Water da zato onu prvu knjigu niko i ne cita :lol:
Mica me dobro nasmejala sa onim "deriste" :lol:
Esteriti da kazem da je 730>650 :mrgreen:
... ... ... Ih, mogla bih ja ovako... ... ...
Nego ipak idem da spavam :D

i počela Japanskog ljubavnika i vež me nervira...nju iz pi de materine udadođe za najbogatijeg čovjeka..ma kakodane
al' volim kako Rani Manika piše, nekako kao mirna rijeka, lagano teče priča

Ulepsa mi jutro, a i dan!
Sto mene ne udadose za najbogatijeg coveka, pa ne bih imala problema sa kupovinom knjiga i svim ovozemaljskim smaranjima.
Odradim sto je do mene (ionako to radim) :`( i posle uzivam u svojim odajama. A mozda bih se i zaljubila...

Procitala ``Nestala`` Tes Geritsen. Medicinski, krimi triler.
Kao i obicno, dobro je ``odradila`` svoj posao.
Sada cu verovatno poklon od cere ``Slobodu``.

Čitam Oslobođene, divim sebi kako me nije sramota...Koje je ovo gubljenje vremena, ko da imam dvaes godina...:sad2: Pročitala pola, ma ima da je prešišam do srede, ne smem kolezinici na oči da izađem.;)

ova moja iz pi de materine :) se edukuje, podiže njegovu ćerku, eto dobi i sina, on preživio moždani
fino piše Rani, al' joj je ovaj roman do zla boga naivan..ima malo dobrih momenata, ali...ona je sa svakom knjigom sve lošija i lošija...

izvin'te..ja plavuša, i ništa mi nije jasno
kakve veze ima pilence?
Ko razume, shvatiće.:lol:
ova moja iz pi de materine :) se edukuje, podiže njegovu ćerku, eto dobi i sina, on preživio moždani
fino piše Rani, al' joj je ovaj roman do zla boga naivan..ima malo dobrih momenata, ali...ona je sa svakom knjigom sve lošija i lošija...

Slažem se.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back