BIBLIJSKO PONIŽAVANJE BOGA

Oni su mislili da ga time poshtuju i ukazuju mu chast , tako se radilo i kod paganskih naroda tog doba ( ali ne verujem da su zrtvovanja vrshena u tolikom broju ) , a ( evo pnavljam se ponovo :( ) Jevrejska religija je imala dosta paganskog u sebi.
Bar im popusti malo shto nisu ko Asteci po pitanju zhrtvovanja :mrgreen:

mogao si da odgovoris da si biljojed pa onda da mi razvalis da brisem odavde jer masim temu.
ako zderes meso kako onda mozes uopste da optuzujes nekog drugog za klanje ovaca i ostalih zivotinjki.
a tvojim postom sam zakljucio da si svastojed jer da nisi ne bi ti bio problem da odgovoris da si biljojed.

mogao si da odgovoris da si biljojed pa onda da mi razvalis da brisem odavde jer masim temu.
ako zderes meso kako onda mozes uopste da optuzujes nekog drugog za klanje ovaca i ostalih zivotinjki.
a tvojim postom sam zakljucio da si svastojed jer da nisi ne bi ti bio problem da odgovoris da si biljojed.

Ja ih optuzhujem jer kolju a ne jedu , to jest bacaju meso .

Ja nisam vegetarijanac, ali sam ljudsko biće. I protivim se klanju bilo koga u ime bilo kog boga ili "boga". OK?

Back