Feniks308 II
Domaćin
- Poruka
- 3.228
Nije "za džabe", nego u ime vampirskog boga.
Леле, сад кренусмо о сатанизму.

П.С. Не мешај ми вампире са њиховим Богом.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je bila kakva suša, pa bi stoku morali i onako da pobiju, možda bila kakva stočna zaraza...
Zapravo, nema kod Jevreja razbacivanja. Možda samo onaj jarac kojeg su slali Belzebubu.![]()
Ma jok,kakve bolesti. Sa novim vremenom dolazile su i nove bolesti. A jarca nisu slali belzebubu nego Azazelu. Valjda.
Oni su mislili da ga time poshtuju i ukazuju mu chast , tako se radilo i kod paganskih naroda tog doba ( ali ne verujem da su zrtvovanja vrshena u tolikom broju ) , a ( evo pnavljam se ponovo) Jevrejska religija je imala dosta paganskog u sebi.
Bar im popusti malo shto nisu ko Asteci po pitanju zhrtvovanja![]()
Mada se nešto mnogo i ne razlikuju.
Koji vampiri ovi Mojsijevci čoeče!
mogao si da odgovoris da si biljojed pa onda da mi razvalis da brisem odavde jer masim temu.
ako zderes meso kako onda mozes uopste da optuzujes nekog drugog za klanje ovaca i ostalih zivotinjki.
a tvojim postom sam zakljucio da si svastojed jer da nisi ne bi ti bio problem da odgovoris da si biljojed.
Ja ih optuzhujem jer kolju a ne jedu , to jest bacaju meso .
otkud znas da ih nisu jeli?
pa i danas u srbiji se zrtvuje svinjce za bozic pa se strpa u stomak, a u skojevsko vreme je bio pravi pokolj svinja 29. novembra i kakva je razlika onda i tad?
Ako su jeli , onda nadam se da su se lepo najeli , mada neshto sumnjam![]()
ako se stalno pitas uvek sumnjas, ja verujem da su jeli.
civilizacije prolaze ali stomak je uvek isti.
Po broju ubijenih životinja u poređenju sa brojem ljudi koji su ih jeli.otkud znas da ih nisu jeli?
mogao si da odgovoris da si biljojed pa onda da mi razvalis da brisem odavde jer masim temu.
ako zderes meso kako onda mozes uopste da optuzujes nekog drugog za klanje ovaca i ostalih zivotinjki.
a tvojim postom sam zakljucio da si svastojed jer da nisi ne bi ti bio problem da odgovoris da si biljojed.
Ja nisam vegetarijanac, ali sam ljudsko biće. I protivim se klanju bilo koga u ime bilo kog boga ili "boga". OK?
Pa nisu uvek iste zhrtve , to je veci problem .
Po broju ubijenih životinja u poređenju sa brojem ljudi koji su ih jeli.![]()
sta cemo sad da se bavimo i matematikom?
ajd daj racunicu?
Imaš nešto protiv matematike?
2. knjiga dnevnika [7:5]
I prinese car Solomun na žrtvu dvadeset i dve hiljade volova i sto i dvadeset hiljada ovaca, i tako posvetiše dom Božji car i sav narod.