cvrle77
Iskusan
- Poruka
- 6.858
Zašto trebam verovati u istinitost Biblijskog sadržaja?
Ma samo procitas stari i novi zavet, sve ce ti se samo kasti. Ne dozvoli da te obrlati nijedna strana, u se i u svoje kljuse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Losa ti logika to sto on nece da razume Bibliju ne znaci da se ona ne moze razumeti...
Bitan je nacin na koji se izucava Biblija sa kojim motivom.
Ako neko ima ispravan motiv da zeli da upozna Boga preko Biblije Bog ce mu dati duh da razume njegovu rec.
Ako neko izucava Bibliju sa motivom da nalazi greske Bogu onda je sam upao u svoju zamku samoobmane i tapka po mraku...
Dakle Biblija je temelj Prave VERE jer je to BOZJA REC. Samo ona. I neophodno ju je izucavati i razumeti.

Jedino verujen svom psu. On me nikada nije izdao, veran mi je do bolaAko ikome mozes verovati na zemlji to je Biblija koja je tacna, istinita i verna

Procitaj je, narocito Toru, tj. Stari zavet, pa ces saznati zasto treba verovati ateistima.Zašto trebam verovati u istinitost Biblijskog sadržaja?
Jedino verujen svom psu. On me nikada nije izdao, veran mi je do bola![]()

Da, uistinu biblija obuhvata i crtaće i bajke i naučnu fantastiku (mada malkice zastarelu).Veliki broj ljudi nikada duhovno a ni mentalno ne sazri-celog života beže od stvarnosti-gledaju crtaće, bajke i naučnu fantastiku! (u principu nije ni to tako loše)
![]()

Biblija je jedinstveno delo neprocenjive vrednosti čiji je autor naš Kreator Jehova. Biblija je naučno tačna iako nije naučni udžbenik. Biblija je potpuna istina, knjiga koja govori o nameri našeg Kreatora od samog početka stvaranja fizičkog svemira i živog sveta. Govori o problemu koji je nastao nakon stvaranja prvih savršenih ljudi, govori o posledicama nastalim nakon pobune jednog od anđela, govori o posledicama koje trenutno trpimo i govori o načinu kako naš Kreator rešava probleme koji su nastali nakon pobune. Takođe nas uverava da naš Stvoritelj nije odustao od svoje prvobitne namere i da će zemlju uskoro naseljavati savršeni ljudi koji će živeti zauvek pod savršenim uslovima u raju na zemlji!
Biblija zaslužuje ogromnu pažnju od strane svake osobe na planeti zemlji jer ima neprocenjivu vrednost, poseduje istinu o našem Stvoritelju i pravom životu-večnom životu nas ljudi u raju na zemlji!
Pretpostavljam da si ti adventisat, pa cu ti napisato sta je Rabin rekao za sve,ali specijalno za vas se odnosi,i to je kada je Bog sa Nojem pravio Zavet:
I Mojs.,9-ta glava, naslov glasi Zakon za Novi Svet:
1 I Bog blagoslovi Noja i sinove njegove, i reče im; rađajte se i množite se i napunite zemlju;
2 I sve zveri zemaljske i sve ptice nebeske i sve što ide po zemlji i sve ribe morske neka vas se boje i straše; sve je predano u vaše ruke.
3 Šta se god miče i živi, neka vam bude za jelo, sve vam to dadoh kao zelenu travu.
4 Ali ne jedite mesa s dušom njegovom, a to mu je krv.
5 Jer ću i vašu krv, duše vaše, iskati; od svake ću je zveri iskati; iz ruke samog čoveka, iz ruke svakog brata njegovog iskaću dušu čovečiju.
6 Ko prolije krv čovečiju, njegovu će krv proliti čovek; jer je Bog po svom obličju stvorio čoveka.
7 Rađajte se dakle i množite se; narodite se veoma na zemlji i namnožite se na njoj.
8 I reče Bog Noju i sinovima njegovim s njim, govoreći:
9 A ja evo postavljam zavet svoj s vama i s vašim semenom nakon vas,
10 I sa svim životinjama, što su s vama od ptica, od stoke i od svih zveri zemaljskih što su s vama, sa svačim što je izašlo iz kovčega, i sa svim zverima zemaljskim.
11 Postavljam zavet svoj s vama, te odsele neće nijedno telo poginuti od potopa, niti će više biti potopa da zatre zemlju.
12 I reče Bog: Evo znak zaveta koji postavljam između sebe i vas i svake žive tvari, koja je s vama do veka:
13 Metnuo sam dugu svoju u oblake, da bude znak zaveta između mene i zemlje.
14 Pa kad oblake navučem na zemlju, videće se duga u oblacima,
15 I opomenuću se zaveta svog koji je između mene i vas i svake duše žive u svakom telu, i neće više biti od vode potopa da zatre svako telo.
16 Duga će biti u oblacima, pa ću je pogledati, i opomenuću se večnog zaveta između Boga i svake duše žive u svakom telu koje je na zemlji.
17 I reče Bog Noju: To je znak zaveta koji sam učinio između sebe i svakog tela na zemlji.
18 A behu sinovi Nojevi koji izađoše iz kovčega: Sim i Ham i Jafet; a Ham je otac Hanancima.
19 To su tri sina Nojeva, i od njih se naseli sva zemlja.
Micu se i zmije, medvedi, otrovne skorpije, pacovi, kerovi, macke, mravojedi.......ali se ne jedu3 Šta se god miče i živi, neka vam bude za jelo, sve vam to dadoh kao zelenu travu.

Ti ne gledaš Discovery.Micu se i zmije, medvedi, otrovne skorpije, pacovi, kerovi, macke, mravojedi.......ali se ne jedu![]()

Micu se i zmije, medvedi, otrovne skorpije, pacovi, kerovi, macke, mravojedi.......ali se ne jedu![]()
Ах, па сад су многе ствари јасније....Ma jok, samo Belu ladju i Srecka Sojica![]()

Nisam brate da te ne lazem.a jesili probao aligatora, ukusan do bola, a tek zablji bataci, ne znas sta propustas,a uz to i mozak zivoga majmuna takodje.

Jer je Biblija Bozja rec.Zašto trebam verovati u istinitost Biblijskog sadržaja?
Pa i telefonski imenik nije laza, ali ti delis djavolov brojJer je Biblija Bozja rec.
A Bozja rec je istina.
+66 666 666![]()
pa koristi je arijana, vidis da ima djavolobv broj i deli ga kome treba, sve po preporuciFiama, kada bi bibliju koristili koliko mobilni izludeli bi načisto.
Izvini sto sam dala tvoj brojPa i telefonski imenik nije laza, ali ti delis djavolov broj
pa koristi je arijana, vidis da ima djavolobv broj i deli ga kome treba, sve po preporuci

nemas ti moj broj klevetnice, i niko te nije ni pitao za moj brojIzvini sto sam dala tvoj broj![]()
sam si ga prepoznao i odao senemas ti moj broj bip******* i niko te nije ni pitao za moj broj

samo se ti stidi, za laganjesam si ga prepoznao i odao se![]()