dolazi sveti duh treće lice božije a to svakako muhamed nije.
nikakvog poslanika ne spominje jer bog u čitavoj bibliji je prisutan u čovečanstvu. od stvaranja do eshatona.
i ne znam odakle tebi ili tom koji je prosuo tu priču takvo tumačenje.
dolazi sveti duh treće lice božije a to svakako muhamed nije.
Jasno je pojasnjeno to u prvim tekstovima gore
Sveti duh ne moze biti iz prostog razloga sto Isus sam to negira, gdje kaze ako je ne odem Utjesitelj nece doci vama, a znamo iz biblije da je Sveti duh vec prisutan.
druga stvar, Sveti duh po vama hrscanima je Bog
hajde sad ubaci u evkaciju to ovako
sus nagovjestava dolazk nekoga tj. proroka Muhammeda poslije njega u Bibliji:
Ivan 16,13 Ali kad dođe on, Duh istine, uvest će vas u svu istinu, jer neće od sebe govoriti, nego će govoriti što čuje, i javit će vam buduće stvari.
Ivan 16,14 On će me proslaviti, jer će od mojega uzeti, i javit će vam.
Ivan 16,15 Sve, štogod ima Otac, moje je. Zato rekoh: On će od mojega uzeti i javit će vama.
krscani kazu, pa ovo nije muhammed ovo je Sveti duh , ne kontaju da po Bibliji Duh je sinonim za proroka takodjer
1. Ivanova 4,1 Ljubljeni, ne vjerujte svakome duhu, nego kušajte duhove, jesu li od Boga; jer mnogi lažni proroci iziđoše na svijet.
po ovome Duh Istine je Istiniti prorok od Boga, lazni Duh je lazni prorok koji se lazno predstavlja da dolazi od Boga.
eh kad sad sve ovo znamo, hajmo sad stvari postaviti logicki ovdje da vidimo je li se radi o Svetom Duhu ili Muhammedu.
Ko je sveti duh?
Sveti duh po krscantvu je Bog.
hajmo sad to ekvaciju postaviti ovako pa vidite samo je li se radi o Bogu ili proroku Muhammedu kojeg Isus nagovjestava
Ivan 16,13 Ali kad dođe on(Bog), Duh istine, uvest će vas u svu istinu, jer neće(Bog) od sebe govoriti, nego će(Bog) govoriti što čuje, i javit će(Bog) vam buduće stvari.
Ivan 16,14 On(Bog) će me proslaviti, jer će od mojega uzeti, i javit će vam.
Ivan 16,15 Sve, štogod ima Otac, moje je. Zato rekoh: On će od mojega uzeti i javit će vama.
ako je to Duh istine sveti duh, tj Bog, postavite sebi samo ovo pitanje?
jer neće(Bog) od sebe govoriti, nego će(Bog) govoriti što čuje,
da li moze onda ovo biti Bog koji ne prica od sebe nego samo ono sto cuje od drugoga....NIPOSTO, znaci ovo nije Sveti duh tj Bog nego se radi o Poslaniku Muhammedu