BIA dobila novog direktora

:eek: A zašto se nisi osećala lagodno za vreme "Sablje"? Policija nikad nije bila ljubaznija nego tada, to je bar moje iskustvo. Od osamdesetih na ovamo, nikad se nisam osećala bezbednije. A to što su hapsili sav ološ odreda, počev od dilera droge, do ovih kojima su specijalnost bili automobili, pa.... tako i treba. Pitam se zašto su prestali posle "Sablje".

Ne volim da mi stoje policajci na svakih 100m dok idem u prodavnicu, na svakoj raskrsnici po 3. I dan danas kad vidim obicnog pozornika, nekako ga ne volim, mi smo miran kraj, sta ima da zavodi red, a u susednoj zgradi se maltene odvija prostitucija.
Da skratim, kamo srece da je uvek red i mir, ali da to nije vidno od strane policije.

Ja sam se osećao super - na ulici su bili samo pošteni gradjani!
:D

Kao sto rekoh, ja zivim u mirnom kraju (od kriminala, od svega ostaloga ne).

Poslednja izmena:
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=49692
Vukadinović na čelu službe
Krajnje vreme za generalku u BIA

General-major Borivoje Tešić trenutno na odmoru, čeka odluku o žalbi na rešenje o penzionisanju
Konfuzija na čelu Žandarmerije
http://www.danas.co.yu/20080718/hronika1.html#1

Izmedju redova........ovih dana mozemo ocekivati Mladica kako se raznosi bombom:hahaha:

Pa da,to je ono o cemu sam pisao.Dodje neki poltronski supak sa 5-6 god. sluzbe i smenjuje po partijskoj direktivi.Ali majmun ne shvata da je potrosna roba,i da kada mu prestane ''rok upotrebe'' zavrsi u smecu.Isto kao kurton,iskoristis i bacis posle upotrebe.

A,sto se tice Mladica,mogu da ga uhvate za ono izmedju dve '''bombe''

:lol::lol::lol:

A,sto se tice Mladica,mogu da ga uhvate za ono izmedju dve '''bombe''

Da on ima i malo casti ne bi trebalo niko da ga "fata", a ako neko i oce da ga "fata" to ostavljamo vama patriJotama, posto ste vi cuveni u "fatanju" organa koji se smesten malo ispod stomaka :hahaha:
Uostalom ako neko ne zna kako se to radi neka pita Sekija on je imao dosta iskustva sa ""fatanjem" u Zenici. :hahaha:

Posteni gradjani se nikada nisu , jos od TitE , bolje i sigurnije osecali kao za vreme sablje........a stoka lopovska i kriminalci su nestali sa lica zemlje , u roku od 6 sati.......sto pohapseno , sto pobeglo, sto se posakrivalo u misije rupe.........mogao si da se lepo nadises svezeg vazduha, u srbiji tada..........steta, sto sablja nije produzena bar na desetak godina

E da se ja i ti jednom u životu složimo!!! Slažem se , ja bih u ovaj bestragiji i vukojebini zvanoj Srbija svakih šest meseci uvodio vandredno stanje!!!

Back