Bi li koristili tegatana stav ruke i (karate) tehnike sa njim u "obicnim tucama"?

Karate Djeticu psiho-neuro-filozofe, narkologu, pogledaj ovaj video.

Daleko od toga da hejtujem Karate, da omalovazavam, il sto bi ti rekao - da vredjam sve Japance i Kineze, i sam sam trenirao Karate, imam cak i neke medalje sa takmicenja iz borbi, ali ono, budimo realni.

Tebi fali realnost u evaluaciji borilackih vestina. I ja volim puno toga, pa im ne pridajem bozanske moci. Pricas za boks da je zenski sport i da neko ko trenira boks ili kik boks nikako nije opasan, al je zato taj isti ako zatrenira Karate - "opravdano opasan".

Da vidimo te tvoje opasne malo, i ove "zene" sto treniraju "zenske borilacke sportove" kakav je npr boks :

Ni meni mističari nisu jasni totalno i neka trenira ko šta hoće ništa nije za potcenjvanje ali kad dodje do šorke na ulici sve se zaboravi i ostanu boks i rvanje i naravno sirova snaga koja se radi velikim težinama sa treninzima powerliftera. Surova istina za surova iskustva

Gde vas samo štancaju?
Cherna-facepalm.gif

Tegatana tehnike su one gdje nema veze nesto od ovo 3 desava se, a desava se i cetvrto - smrt:
lomljenje kosti
aritmie - zaustavljanje krvotoka, recimo pola tijela bez krvi, gornja ili donja polivina, mali i veliki krvotok poremete odnos, zaustavljanje pravilnog rada srca i izazivanje ARITIMIJA
probijanje sa nukite ili washi - oka, ubijanje covjeka u "crnu tacku" u vrat, kako je ja zovem, ubijanje u srce, kidanje kicme (ubijanje), ubijanje u grkljan, ubijane u oko, ubijanje u tacku pored pleksusa kobinacijom toga, lomljena bruha i grizenja vene na vratu glavne (arterija - vena, biraj), uspavljivanje protivnika sa vatanjem dvije ruke dvije vene tehika "spavaj mi do smrti", pejanje protivniku na glavu, lomlje lobanje lakotom i ulazak prstima u mozak, itd.
onesposobljivanje uhvati te za ruku a ti ako znas tacku washi u sreinu izmedju sake i lakta, u jednu tacku, on mora da otvori ruku, onda dlan u vrat da mu glava skoci gore i grklan je slobodan, hvatanje za grkljan, dizanje obije ruke i lomljenje obije kljucne kosti odjednom, Yoko-geri u glavu, kraj...,.KO

Karate Djeticu psiho-neuro-filozofe, narkologu, pogledaj ovaj video.

Daleko od toga da hejtujem Karate, da omalovazavam, il sto bi ti rekao - da vredjam sve Japance i Kineze, i sam sam trenirao Karate, imam cak i neke medalje sa takmicenja iz borbi, ali ono, budimo realni.

Tebi fali realnost u evaluaciji borilackih vestina. I ja volim puno toga, pa im ne pridajem bozanske moci. Pricas za boks da je zenski sport i da neko ko trenira boks ili kik boks nikako nije opasan, al je zato taj isti ako zatrenira Karate - "opravdano opasan".

Da vidimo te tvoje opasne malo, i ove "zene" sto treniraju "zenske borilacke sportove" kakav je npr boks :

Ovo je generalno problem svih ne-boksolikih vestina, jednostavno nema kontakta, ruke su ti dole, uopste nisi svestan kako lako neko moze da te pukne.

Back