Би-Би-Си: Навални ухапшен у Москви, полиција разбила демонстрације

slanje politickih osudjenika u sibir je zapoceo ruski car

a ove na slici bih ja polao u PM, dozivotno, vidi se da ima kretensku facu
Ех, укуси су различити. А познат нам је твој укус што се тиче припадница лепшег пола.

mira.jpg

Знам да је кћерка Драгог Јовановића за тебе далеко згоднија риба од руске револуционарке Надежде.

:mrgreen:

Знам.

517871863_c_embedStandard.jpg

Nadezhda-Tolokonnikova-in-009.jpg

image-396255-galleryV9-lrhd.jpg

30B3D5A2-8846-4D33-BDFC-3374EE780BCA_mw1024_s_n.jpg

tumblr_inline_mpnt6wZuyA1qz4rgp.jpg

Онај ко пошаље једну певачицу и левичарску активисткињу у затвор у Сибиру због једне песмице која му се не свиђа, тај је диктатор само такав.
Да није можда по теби и твојим колегама Путин осведочени демократа?

Da onaj ko hoce na nauci jednu umjetnicu lijepim manirima i kakao se jede piletina je diktator

Знам.

Онај ко пошаље једну певачицу и левичарску активисткињу у затвор у Сибиру због једне песмице која му се не свиђа, тај је диктатор само такав.
Hahahaha a FEMA kampovi su primer demokratije u Americi.

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока

Знам.

Слажем се са тобом да је није требало послати у Сибир.
Она је морала да буде обешена на сред најпрометнијег московског трга и да тако виси бар годину дана. То је она права демократска казна коју на Дивљем Западу примењују још од 11-тог века за вештице.
Испоставило се да је Путин далеко човечнији и хуманији иако је онај људски шљам повредио морална осећана бар 150 милиона Руса.
Не слажем се што Путин са западним дивљацима и варварима не игра њихову игру. Ти мени шамар ја теби два. Па да видимо колико јад и беда човечанства и цивилизације са Дивљег Запада може да издржи руских шамара. Сигуран сам навише пар комада а после тога клецају колена и следи катаклизма.

Из ког су најдубљег и најмрачнијег Сибира довели ове косооке кинеске полицајце?
Kad bi Rusi uzeli i onu drugu polovicu planete bilo bi i crnaca i latinosa.
No nije ni ovo lose, crnci obavljaju svoju zadacu na ulicama merike od istocne do zapadne obale.

- - - - - - - - - -

Hahahaha a FEMA kampovi su primer demokratije u Americi.

Послато са SM-N9100 уз помоћ Тапатока

Sta fali FEMA kampovima? Ljudi su tamo osigurani, americka vlada je pravovremeno narucila par desetaka milijuna crnih plasticnih vreca.

. . .

- - - - - - - - - -

Kako ste samo najureni iz Kijeva kao budale.

Toliko o vašoj mongolskoj uniji kazahstana

Najveca sreca je sto su Rusi najureni sa Krima, pa sad NATO konacno tamo ima svoje baze kao sto je i planirao, pa moze kontrolirati nalazista nafte u regionu, kao i cijelo Crno more! :ok:

WTF i DAMN!!

Sta radi Putin tamo???

PUTIN-SHIP_2907037c.jpg

Izgleda da je Krim ipak ruski!!! My bad my bad ... :cepanje:

http://www.nspm.rs/hronika/bi-bi-si...-u-moskvi-policija-razbila-demonstracije.html

уторак, 30. децембар 2014.
Руски опозициони лидер Алексеј Навални ухапшен је на уличном протесту организованом због тога што је он данас осуђен на условну казну од три и по године затвора, јавио је ББЦ.

Навални је објавио на Твитеру своју слику с протеста уз поруку: "Кућни притор да. Али данас заиста желим да будем с вама. Зато идем на Мањеж".

aleksej-navalni-uhapsen-1.jpg

Телевизијске слике с московског Трга Мањеж показале су да се окупило више стотина људи.

Навални је после изрицања пресуде позвао присталице да изађу на улице Москве и "униште" режим председника Владимира Путина.

Његов позив уследио је пошто је на друштвеној мрежи Фејсбук више од 18.000 људи потврдило своје учешће на скупу.

Навални, адвокат и популарни блогер, постао је истакнута личност опозиције спровођењем истрага корупције државних званичника и организовањем демонстрација против председника Владимира Путина у Москви 2011. и 2012. године.

aleksej-navalni-uhapsen-2.jpg

Он је од фебруара био у кућном притвору због другог дела, а данас је осуђен на условну казну од три и по године затвора под оптужбом да је са својим братом Олегом проневерио 27 милиона рубаља (546.000 евра) и тиме оштетио француску козметичку фирму Ив Роше.

АФП: Више од 130 ухапшених на протесту у Москви

Руска полиција растурила је неодобрене демонстрација пошто је претходно око два сата трајао протест због судског процеса против Навалног.

rusija-moskva-demonstracije-uhapseni-1.jpg

Више од 130 људи ухапшено је на протесту, пренео је АФП позивајући се на руску невладину организацију ОМД-инфо.

Агенција Асошиејтид прес јавља да се на скупу подршке Навалном окупило више хиљада људи. Демонстранти на тргу близу Кремља узвикивали су "Нећете моћи све да нас ухапсите".

Градске власти Москве саопштиле су данас да ће спречити све скупове за које није издата дозвола. Протест је сазван пошто је суд јуче најавио да ће пресуда Навалном, бити изречена данас а не 15. јануара, за када је такође сазван протест.

"Најмање 132 човека су на листи приведених на Тргу Мањеж", саопштила је невладина организација ОВД-Индо која прати хапшења у Русији.

(Бета)

Da li ce nakon ovog "nedemokratskog gesta Drzave Rusije" da usledi " nesto milosrdno sprocu Moskve" ili ce sacekati da Srbija "udje u €UrupicO "?
Onako , "za primer ostalim ko je ko i ko je za sta zaduzen u svetskim razmerama " ...

Poslednja izmena:
Слобода за водећег руског опозиционара Алексеја Навалнија, тог хероја младих, образованих и урбаних Руса, а који је осуђен у политичком процесу јер је на својим блоговима раскринкао Путина и његов корумпирани олигархијски режим!

SVA TA GOVEDA IZ NEVLADINIH- AMERICKIH ORGANIZACIJA TREBA KAO I STALJIN PO KRATKOM POSTUPKU. SIBIR JE ZA NJIH HOTEL DE LUX

- - - - - - - - - -

Navalni je osvojio 27% za gradonačelnika Moskve.

Kad pogledaš da je Čurkin brojao glasove, to je solidan showing.

OPET LAZES? ZAR NIJE 23%?

Знам.

+18 jadna li je to pevacica, pre bih rekao da je puschacica: http://nl.xhamster.com/movies/1416191/the_pregnant_nadya_tolokonnikova_in_orgy.html , a jos jadnija AMERIKA kad sa ovakvim ruse CARA

Back