БГ: Женски марш против фашизма, успорен саобраћај

ne bih da ispadne da ih podržavam ali svakako da desnica predstavlja opasnost po bar jedno od prava žena :lol:

Ама, човече Божији - где си ти видео ДЕСНИЦУ У СРБИЈИ...... имбецилне лезбаче и педери подмећу своје глупости сопствених оштећених и болесних мозгова .......они се разумеју у десницу "к'о Марица у криви к*рац!"

НИЈЕ ДЕСНИЧАР СВАКИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ПРОТИВ РАСПАЛИХ КОМУЊАРА И НЕОКОМУЊАРА ... доста више са превазиђеним комуњаристичким етикетирањем...

Poslednja izmena:
Ама, човече Божији - где си ти видео ДЕСНИЦУ У СРБИЈИ...... имбецилне лезбаче и педери подмећу своје глупости сопствених оштећених и болесних мозгова .......они се разумеју у десницу "к'о Марица у криви к*рац!"

Ma ne breeeee, "solidarisu" se sa svetom, kao nekada socijalisticka internacionala, pazi ovo:

Активисткиње на челу колоне носе велики транспарент "Женски марш против фашизма", док су на зачељу добошари који певају партизанске песме.

Sve ti je jasno.

Pod izgovorom jacanja nekakve desnice propagiraju izopacene vrednosti i cak komunizam. Toliko se ne libe da budu niske i smesne.

- - - - - - - - - -

P.S. Uzas, uzas....

Ma ne breeeee, "solidarisu" se sa svetom, kao nekada socijalisticka internacionala, pazi ovo:

Sve ti je jasno.

Pod izgovorom jacanja nekakve desnice propagiraju izopacene vrednosti i cak komunizam. Toliko se ne libe da budu niske i smesne.

- - - - - - - - - -

P.S. Uzas, uzas....

ГЛАС РАЗУМА И ПАМЕТИ ---------- браво Пиколо !!!
п.с.потребно је да и другим корисницима дате бла-бла-бла-------

НИЈЕ ДЕСНИЧАР СВАКИ ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ ПРОТИВ РАСПАЛИХ КОМУЊАРА И НЕОКОМУЊАРА ... доста више са превазиђеним комуњаристичким етикетирањем...

našalih se mito

kakvi licemeri....pederska zastava predvodi skup antifasista i uzvikuje parole protiv trampa,crkve etc....budalastina....mislim boli me grac za lgbt zajednice ali vec imaju svoju paradu sta sada glume sa ovim antifasistickim skupovima.....sto tako nesto ne organizuju u rijadu il.i tamo nekoj mudjahedinskoj zemlji,tamo su prava zena stvarno ugrozena....

БГ: Женски марш против фашизма, успорен саобраћај ВИДЕО
Београд -- Активисткиње феминистичких и антифашистичких покрета организовале су у центру Београда "Женски марш против фашизма".

ИЗВОР: БЕТА СУБОТА, 21.01.2017. | 12:54

Ko će no PEDERČINE u FRUSTRIRANE ŽENETINE !

Ostaju bez sponzora ! Frka im-

Sve ti je jasno.

- - - - - - - - - -

P.S. Uzas, uzas....

То је све стари идеолошки рат против суверенитета националне државе, цркве и породице као основне ћелије друштва.

Зашто је Русији стало баш да ти сегменти друштва остану здрави, зашто их пажљиво чувају од страних утицаја?

Ако ти то отму, или те наведу да сам пљунеш на то, твом роду се не пише добро...

washing-truck-cleaning-mudslide-off-street-ca-picture-id143220725

БГ: Женски марш против фашизма, успорен саобраћај ВИДЕО
Београд -- Активисткиње феминистичких и антифашистичких покрета организовале су у центру Београда "Женски марш против фашизма".

ИЗВОР: БЕТА СУБОТА, 21.01.2017. | 12:54

Сами себе компромитују и сами терају жене у ''фашизам''. Данас знам више национално острашћених жена, него мушкараца.
Ми не морамо ништа да радимо, само да пустимо будале да раде у корист своје штете.

Kakvi bolidi! :zroll:

Ovo treba kastrirati da se ne razmnozava.

Bila nekad a onda smo dali ženama pravo glasa.

Јес' чуо некад ону народну: Ја рек'о - ја порек'о?

Нисмо ми ништа дали, родили смо се у наслеђеном стању које лоше функционише. И све је горе.

Женска еманципација није усрећила ни једну нацију, па неће ни Србе.

На Западу све више жена и почиње да схвата да је трећи талас феминизма гомила глупости и да им дате слободе не доносе и суштинску срећу.

Јер срећа за огромну већину младих жена је материнство.

Све промене почињу од мушкарца, он је покретач. Ако ће нам младићи и даље бежати од служења војске као враг од крста,

ако ће и даље радије бити битанге са капуљачом на глави онда не треба кривити ни жене што изводе бесне глисте по улици.

Данашњи очеви немају ауторитет који им припада, сада је практично и законом забрањен.

Ја сам ипак оптимиста. Ако ће се коначно Америка бавити собом, онда је то прилика да ми са Русима тешње сарађујемо.

Од њих треба копирати законе, а не од екипе која је Луначекову послала на српско Косово.

Ми се овог шибицарског менталитета морамо отрести, или ће нам тај коров расти на гробу.

Треба приоритетно радити са школском децом, за неке генерације на жалост касно.

ne bih da ispadne da ih podržavam ali svakako da desnica predstavlja opasnost po bar jedno od prava žena :lol:

Gornji komentar sam ja shvatio ovako:

Desnica (ruka) opasno ugrožava jedno od prava žena (pravo na sex) :)

Mita je to shvatio kao političku desnicu...

Ko je u pravu? :D

A ovo za partizanske pesme... smejurija. Idemo na tri:
Po šumama i gorama...

Back