M
maja*
Gost
to su sve novosadski izrazi prepisani iz "NS izraza",nema prepisivanja...Ste:gilje
lozish
tebra
mojne
sine
kontash
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su sve novosadski izrazi prepisani iz "NS izraza",nema prepisivanja...Ste:gilje
lozish
tebra
mojne
sine
kontash
maja*:to su sve novosadski izrazi prepisani iz "NS izraza",nema prepisivanja...Ste:gilje
lozish
tebra
mojne
sine
kontash
'oces na keca?maja*:to su sve novosadski izrazi prepisani iz "NS izraza",nema prepisivanja...Ste:gilje
lozish
tebra
mojne
sine
kontash
pa ljubavi,izadji malo na ulicu,u grad...i videces da jesu!underwater:maja*:to su sve novosadski izrazi prepisani iz "NS izraza",nema prepisivanja...Ste:gilje
lozish
tebra
mojne
sine
kontash
pa bas da su nasi...i nisu...
zelim da zivim u srbijimaša:Upravo sam citala NS izraze i ona je uzas!!!!Hajmo mi sad da nabrajamo nase super izraze!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ter, barbika, micgoodday:-gistro,shatro,ket,kish....
TETRAPAK:Ne koristite te satrovacke izraze jer oni nisu Beogradski ,satrovackim(izvrtanje reci) je pricalo celo Sarajevo jos i pre 90ih godina...
Ankh:ushtvo-za-drunje uste-za-ninje na uvom-za-ranje utu-za-punje.Ubajte-za-pronje ulje-za-bonje
uce-za-binje ugo-za-mnonje ulje-za-bonjeAnkh:ushtvo-za-drunje uste-za-ninje na uvom-za-ranje utu-za-punje.Ubajte-za-pronje ulje-za-bonje
izrazi su ti derperskimarkoBG:mario80:maša:Upravo sam citala NS izraze i ona je uzas!!!!Hajmo mi sad da nabrajamo nase super izraze!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lipa tebra baki sine da te neroknem!![]()
e nemoj mi sa tim izrazima sa banovog brda molim te.... lipa tebra ovo onp. modernizuj se malo![]()
Ajde mi vi Beogradjani pojasnite sta vam ovo znaci kewe vam??? :?goodday:uce-za-binje ugo-za-mnonje ulje-za-bonjeAnkh:ushtvo-za-drunje uste-za-ninje na uvom-za-ranje utu-za-punje.Ubajte-za-pronje ulje-za-bonje
neko_bas_selac:oprem dobro
Tipkaros:Cuo sam jos da u NS uopste i ne znaju sta znaci "oprem".neko_bas_selac:oprem dobro
e,stvarnounderwater:Tipkaros:Cuo sam jos da u NS uopste i ne znaju sta znaci "oprem".neko_bas_selac:oprem dobro
dobro si cuo 8)
stvarno, sta znaci "oprem"?