a kako vi mirite cinjenice da u psihologiji bezstrasce (apatija) predstavlja psihicko stanje koje treba da se leci a u religiji i filozofiji predstavlja nekakvo blazenstvo koje je cilj i sustina covekova avaj .... mislim ko je tu blesav ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala ispravka: filozofi strastveno vole da filozofiraju. A mnogi su daleko od mudrosti.filosofi strastveno vole mudrost..
Mala ispravka: filozofi strastveno vole da filozofiraju. A mnogi su daleko od mudrosti. :lil:
Sta ti rece....a kako vi mirite cinjenice da u psihologiji bezstrasce (apatija) predstavlja psihicko stanje koje treba da se leci a u religiji i filozofiji predstavlja nekakvo blazenstvo koje je cilj i sustina covekova avaj .... mislim ko je tu blesav ?
Mala ispravka: filozofi strastveno vole da filozofiraju. A mnogi su daleko od mudrosti. :lil:
Treba pobliže odrediti pojam bestrašće. Religija najmanje zastupa bestrašće. Šta je ljubav prema Bogu ako ne najveća strast. I to za hrišćane zarad vječnog života.a kako vi mirite cinjenice da u psihologiji bezstrasce (apatija) predstavlja psihicko stanje koje treba da se leci a u religiji i filozofiji predstavlja nekakvo blazenstvo koje je cilj i sustina covekova avaj .... mislim ko je tu blesav ?
A ako budeš molio za repke?prvo, samo ime znači ljubav prema mudrosti
drugo, to što je mnogima ta ljubav neuzvraćena je drugi padež
treće, zoroa nikada ne ispravljaš
strast i stradanje imaju zajednički koren u pojmu strah.
mislite o tome.
neko se hebe da uziva, neko da dominira..nema lepseg bezstrasca no kad kreses a ona zajapurena i samo sto ne svrsi kida se lomi izvija dahce stenje balavi a ti cool odmeren i ladan ko spricer i samo pumpas dok skroz ne izludi i ne crkne na q![]()
neko se hebe da uziva, neko da dominira..
svako uzme ono sto mu je potrebno.
bestrasce? jedva cekam da mi i ovo malo hormona odumre smorili su me..nije ni cudo sto svi mudraci postanu mudraci tek posle 50-te..![]()
A ako budeš molio za repke?![]()
jes baš je iz strasti nastala ona beba što su je presadili iz epruvete..
a kako vi mirite cinjenice da u psihologiji bezstrasce (apatija) predstavlja psihicko stanje koje treba da se leci a u religiji i filozofiji predstavlja nekakvo blazenstvo koje je cilj i sustina covekova avaj .... mislim ko je tu blesav ?
Razlicito se tumaci rec strast u religiji i u obicnom zivotu.a kako vi mirite cinjenice da u psihologiji bezstrasce (apatija) predstavlja psihicko stanje koje treba da se leci a u religiji i filozofiji predstavlja nekakvo blazenstvo koje je cilj i sustina covekova avaj .... mislim ko je tu blesav ?