Bezobrazluk

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
marlon:
O despote gde si, jel' znas ti despote da je napolju jedan potpuno drugi svet... gde su ljudi lepsi, pametniji, finije mirisu, seru upakovana gov*a, tamo caruje drugarstvo i kultura ophodjenja, nema podrigivanja, prdenja, pljuvanja, lopova, politickih neistomoisljenika, pare padaju same sa neba..... ajmo bre mito tamo da i mi to vidimo i osetimo :lol: :lol: :lol:

Е, људи моји, човек мора овде да стражари на форуму...
... па о том лепшем "свету" причају само они смрадови који су у периоду од 90. до данас промолили нос ван границе... расте једна озбиљна фашисоидна секта тзв.мондијалиста и глобалиста... мислим, ако им се толико свиђа - зашто не оду... ево амери нуде грин кардс траже сваке године 50 000 будале да им буду слуге - па ето им мондијалистичка прилика...

... а јеси чуо да у том "свету"... "тамо напољу" они уопште не се*у го*на него бајадере...

eremita:
Е, људи моји, човек мора овде да стражари на форуму...
... па о том лепшем "свету" причају само они смрадови који су у периоду од 90. до данас промолили нос ван границе... расте једна озбиљна фашисоидна секта тзв.мондијалиста и глобалиста... мислим, ако им се толико свиђа - зашто не оду... ево амери нуде грин кардс траже сваке године 50 000 будале да им буду слуге - па ето им мондијалистичка прилика...

... а јеси чуо да у том "свету"... "тамо напољу" они уопште не се*у го*на него бајадере...

Krenuo sam u ... sto bi rekao moj dobar drug...kinderbet :lol: al najveci biser se desava zadnjih desetak godina u USA... jedan je kompletno odstranjivanje malja sa tela al ne zena vec muskaraca... a drugi su saloni za ...klistiranje. To je da ne verujes, cekaju u redu i musko i zensko, posto se svi kresu u bulju, moraju da vode racuna o higijeni.... jedna od vrednosti koja ce nam dopadne vodje :lol: :lol: :lol:

marlon:
Krenuo sam u ... sto bi rekao moj dobar drug...kinderbet :lol: al najveci biser se desava zadnjih desetak godina u USA... jedan je kompletno odstranjivanje malja sa tela al ne zena vec muskaraca... a drugi su saloni za ...klistiranje. To je da ne verujes, cekaju u redu i musko i zensko, posto se svi kresu u bulju, moraju da vode racuna o higijeni.... jedna od vrednosti koja ce nam dopadne vodje :lol: :lol: :lol:

Ауууууу, мамицу им ништачку... па да... прво се наждеру хамбургера и хот-дога и кока-коле и удувају се - па када крену на кресање у бу*у - онда прво клистир... фуууууууујјј..............

g022.gif
g022.gif

Znas cega sam se setio pre neki dan...
setio sam se one recenice koju je orvel inteligentni stavio u usta onom komesaru partije velikog brata... AKO ZELIS DA ZAMISLIS BUDUCNOST, ZAMISLI CIZMU KAKO ZAUVEK GAZI LJUDSKO LICE.
...
tacno...
cizama ima raznih...
...
a ljudsko lice je jedno. Moralno, cisto, svoje, neiskvareno, ne pervertirano... Lice Bozijeg deteta...
...
...
a hakslija OBAVEZNO... verkora manje vise...
laku noc..

p.s.

Lorde Elvi,
predajem vam komandu.

marlon:
Rece meni jedan mudar: nikad ne uzimaj nista sto je iz Amerike, ni hleb, ni lek, ni pomoc. Osim par dobrih primera, Amerika nam samo moze pruziti devijantno, od genetskih pa do psiho i moralnih devijacija.

pa da...
ja bih da on pobedi tamo onu glupost po kojoj je legitimno da fasusti od jednog konstitutivnog naroda naprave manjinu, proteraju ga, a onda je legitimno suditi tom narodu sto se pobunio protiv fasista i odluke vatikana i nemacke da podrze fasiste... :roll:
...
a onog da vratimo nama ovde... pa da ga ja upitam... a nije moglo srpska vojska?
a? Nije moglo drzava Srba? a? Nije moglo Boze Pravde?
daj kanapce!

Back