Bezobrazluk....

Slusam danas na vestima da je Djukicka otkazala skupstinsko zasedanje.Razlog je nedostatak ministara,a ljudi tema je bila o visku administracije.Sad mi molim vas recite da li cete stvarno izlaziti na izbore da glasate za ovu bagru?Kako vam vise nije dojadilo da igrate ulogu mazohista dok se ova gospoda bukvalno izivljavaju na vama?

Izađem ja na izbore, nije mi teško ali poništim listić. Nemam drugog načina da ih kaznim, samo taj.

Slusam danas na vestima da je Djukicka otkazala skupstinsko zasedanje.Razlog je nedostatak ministara,a ljudi tema je bila o visku administracije.Sad mi molim vas recite da li cete stvarno izlaziti na izbore da glasate za ovu bagru?Kako vam vise nije dojadilo da igrate ulogu mazohista dok se ova gospoda bukvalno izivljavaju na vama?

Ja i ne bih izasla na izbore vise ni za koga, ali ne moze vise ni sa ovom vlascu da se zivi.

Jedino vidim "spas" u ulicnim pobunama grupica ljudi, siromasnih, koji ce da pocnu da razbijaju prodavnice ne bi li se prehranili.
Valjda ce vlast da se opameti.
Dijana danas izjavljuje da ne zna gde idu pare, eeeeeeeeeeeeejj!!!!

Ja i ne bih izasla na izbore vise ni za koga, ali ne moze vise ni sa ovom vlascu da se zivi.

Jedino vidim "spas" u ulicnim pobunama grupica ljudi, siromasnih, koji ce da pocnu da razbijaju prodavnice ne bi li se prehranili.
Valjda ce vlast da se opameti.
Dijana danas izjavljuje da ne zna gde idu pare, eeeeeeeeeeeeejj!!!!

Nek zaviri u svoj dzep....nacice se nesto tamo.Onako.....slucajno!:roll:

Ma samo da se ima para. :D Može za bilo koga, za bilo šta... :per:

Ау друже,
па зар те толико погодила СЕКА ...
Све за ЕУРО ...

Значи зато си се толико залагао за ПАРАДУ,
баш су брезобразни ови из ОБРАЗА и 1389 ...
Растерали ти муштерије,
а тако би слатку кинтицу узео ...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Nemam kravu ujutro da je pomuzem a bogme ni pekaru u kući :mrgreen:

Цинично нема шта.......
Само је ствар организације........али ако волиш да конзумираш Мишковићево ђубре које пласира по својим продавницама, ствар твог избора.........Уместо да помогнеш себи, својима и људима око себе.........

Цинично нема шта.......
Само је ствар организације........али ако волиш да конзумираш Мишковићево ђубре које пласира по својим продавницама, ствар твог избора.........Уместо да помогнеш себи, својима и људима око себе.........

Da evo, sad cemo ovih dana da pregradimo dvoriste ispred zgrade i n abavimo 20 svinja i krava, kokošaka pa da vidiš kako cemo da ga zaebemo :hahaha:

***, to je ono sto je bio uslov da demokrate dodju na vlast ;)

Back