Jao LikiLee, slatko si me nasmejala
i ja sam od tih koje se, kad nema druge il neko predje granicu dobrog ukusa, rado zameraju

uvek i svuda
naravno, svako od nas IMA IZBOR i cak i oni koji zive u malim mestima i prisiljeni su da konzumiraju iste, lose lekare, imaju izbor
od toga da se pobune i javno imenuju te lose, pa do toga da promene u licnoj karti mesto boravka i lece se u obliznjem vecem gradu koji daje siri izbor lekara
takodje, treba prihvatiti da se greske desavaju, uvek i svuda, ko radi taj i gresi, i iako je cinjenica da lekarska greska moze mnogo da kosta, po mom misljenju to nije apriori dokaz da neki lekar nije dobar, ponekad to treba jednostavno prihvatiti - eto, desilo se
slicno Heroini, i ja sam 2005 imala gadan prelom zgloba sake, jednog ledenog 8.marta kada je u Beogradu bilo 280 lomova
na moju zalost, polomila sam ruku oko 22h, i iako je vec na laicki pogled bilo jasno da je sr.nje zesce i da ce verovatno trebati operacija, dezurni ortopedi UC, obnevideli od posla tog ludog dana, ponadali su se da to ipak nameste rucno
glavni je bio dr
Ivan Milosevic
on, jos dvojica njegovih kolega i gipsar, mislim, nisu uspeli
da, ruka je bila u
takoreci korektnom polozaju , ali s toliko smrskanim zglobom dobila sam sudekovu distrofiju i totalnu nefrozu ruke do lakta ispod gipsa
i sta reci, produzila sam dalje
hvala Bogu, ruka je tu, doduse i nadole i nagore je savijam samo 10 stepeni umesto 90, mislim, smetalo bi mi da sam pijanista al na zalost nisam (jer bih sad bila u invalidskoj, xex)
i naravno, od tada i ubuduce, izbegavam ortopede a drzim se Dobrice kostolomca iz Ovce

al i dalje mislim, da se jednostavno, samo, desilo
nisam imala srece, odnosno, splet nesrecnih okolnosti
al to je zivot, zar ne