Bezanje sa chasova....

Ma retard brate...Cuti,mene je terala geograficarka da odgovaram geografiju,a nisam imala kartu... Pa sam morala napamet da govorim tj. da zamisljam sliku u glavi... O.o

Pa ko ti kriv što je nisi imala. Tvoj problem. :roll:

Kako su deca tako razmažena danas? Karta ti baš mnogo prostora zauzima u torbi... i ima čak 20 grama... ajde da razumem što ne nosite knjige koje se retko koriste, ali karta je nešto što ti je neophodno za geografiju... a ako ti je problem nositi atlas, nosi tu jednu kartu... u knjižarama se mogu kupiti karte kontinenata, a u 8-om će ti biti potrebna samo karta Srbije... a da si bila snalažljiva, uzela bi od nekog iz klupe... :roll:

Pa ko ti kriv što je nisi imala. Tvoj problem. :roll:

Kako su deca tako razmažena danas? Karta ti baš mnogo prostora zauzima u torbi... i ima čak 20 grama... ajde da razumem što ne nosite knjige koje se retko koriste, ali karta je nešto što ti je neophodno za geografiju... a ako ti je problem nositi atlas, nosi tu jednu kartu... u knjižarama se mogu kupiti karte kontinenata, a u 8-om će ti biti potrebna samo karta Srbije... a da si bila snalažljiva, uzela bi od nekog iz klupe... :roll:

Khm.... Mozda se nisam dobro izrazila... Deca u nasoj skoli izlaze kod njenog stola... i tamo odgovaraju... Ja ne mogu da nosim kartu sa sobom jer je isuvise velika..Sa sobom nosim atlas.. A imamo veliku kartu...
Tako da...

Jovana đubre jedno.

Dobro, dobro, pamti, pamti pa vrati. Njanja. :mrgreen:

Ivana

Pobogu onda, pa ako imaš tu veliku kartu čitaj sa nje. Mada, džabe si učila gradivo iz knjige ako to nisi kući pronašla na karti. Nema šanse da se snađeš.

Pa niko nije doneo tu kartu.. Razumes? I ja sve to znam i na karti i u glavi i znam da pokazem,ali bilo je malo tesko zamisljati sve to..

У понедељак ће 80ак посто мог одељења да побегне са музичког пошто имамо тест,а требало је научити 5 страна из књиге.

Мада ја идем на хор па не радим тест ни у ком случају.

Back