TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
au ljudiiiiii,smirite se gde ce vam dusha,ja moram da uchim evo ga i prijemni i sve pa neshto ne razmishljam da bezim u skorije vreme..........
p.s. srecen svima 8. mart
p.s. srecen svima 8. mart
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada nisam pobegla sa časa,a ni ne nameravam.
Nemam potrebe za tim.![]()
probaj,lepo je ,nista ti nece faliti!a koji si razred ako smem da znam:shock:
ja sam prehladjena pa ne idem u skolu
Pa ako pobegnete svi dobijate ukor....
mi smo kao trebali da bezimo pre neki dan sa istorije a na fizici jedna drugarica napravi spisak sa imenima pa da napise svako ko hoce ko ne i nastavnik nadje taj spisak , da ga nastavnici istorije i ....
lepo se zavrsilo
mi smo kao trebali da bezimo pre neki dan sa istorije a na fizici jedna drugarica napravi spisak sa imenima pa da napise svako ko hoce ko ne i nastavnik nadje taj spisak , da ga nastavnici istorije i ....
lepo se zavrsilo
ovaj....
taj spisak bi ishao prvo kod svakog iz ruke u ruku i naravno na kraju kod vrhovne-direktorke
e onda bi doshla kod nas na chas i drala se pola sata,onda bi nas ta nastavnica smarala o tome kako smo hteli da pobegnemo sa njenog chasa,a onda bi nas sve pitali i dobili bismo svi kecheve jer ih bash briga za nas,nego samo da se istresu na nas...i onda bi bili kod razredne i ona bi nam neshto prichala,a mi mrtvi ladnio sa smanjenom ocenom iz vladanja,kao face........
Obozavam svoju shkolu(ovo pricham ironichno,jer se vec jedanput sve desilo...)![]()
Ja u osnovnoj nisam bezao.....mnogo....
ali sad..............kewa mi radi u bolnici pa sam jednom prilikom uzeo list za opravdanje i jedan pecat sa gomile..............Listove sam iskopirao i kupio mastilo za pecate!!! Sa tim mi razredna ne moze nista!!!!!
Ja u osnovnoj nisam bezao.....mnogo....
ali sad..............kewa mi radi u bolnici pa sam jednom prilikom uzeo list za opravdanje i jedan pecat sa gomile..............Listove sam iskopirao i kupio mastilo za pecate!!! Sa tim mi razredna ne moze nista!!!!!