Bezanje sa chasova....

Hahaha.....slushajte ovo....
Mi u utorak gubili 6. cas, a sedmi je trebalo da imamo s razrednom (geografija) pa nam ona zakazala precas za danas. Ja i drugarica (inace muzicari :D) otishle na hor, bleyale, sviruckale (umesto geografije:)) Onda, prva dva casa nasha grupa gubila informatiku, pa su se svi (osim nas dve :twisted:) prebacili u drugu, a mi blejale 2 casa u kaficu preko puta..... Shlag na tortu, gubili smo shesti cas....i informaticarka nas nije upisala :D
Ma teshka bre ova deveta.....:D :D :D :D

prvi put sam pobegla sa Veronauke(sorry) u 5.al to nista nije obiljno a stvarno sam 1.put pobegla naravno sa najgoreg predmeta FIZICKOG!!!11inace do sada sam bezala samo sa fizickog,istorije,ruskog,hemije,biologije .valjda nesto nisam zaboravila!!!ne bezim kad je kontrolni,a 2 puta sam pobegla sa istorije jer je pitao!!!!e da i pazim da li upisuju

Bezim uglavnom sa matematike , jer lik ne zna ni u koji je razred usao , a kamoli imena bar 2 ucenika.Tako da je za bezanje dusu dalo.Sreca pa smo tad svi slozni pa te niko ne oda :lol:
Hmm...Praktikujem da kad se bas mnooogo zaje*avam a taj dan je po pitanju predmeta ocajan lepo ne odem ceo dan.Sreca pa imam tako diiivnog decka koji me primi bez problema oko 7,pola 8 ujutru , a to se vec sutradan sredi sa lekarskim opravdanjem. Ja sam fino i posteno dete :mrgreen:

Kad me mrzi da učim za neki kontrolni ili odgovaranje, ja se javim kevi i kažem joj da nema šansi da naučim, i kažem joj unapred da neću da odem tog dana u školu, a ona lepo ode i opravda mi taj dan :D
Meni je ova kombinacija najbolja...Ne lažem nikog, ne bežim, nema neopravdanih, pošteno dete :D ;)

Kad me mrzi da učim za neki kontrolni ili odgovaranje, ja se javim kevi i kažem joj da nema šansi da naučim, i kažem joj unapred da neću da odem tog dana u školu, a ona lepo ode i opravda mi taj dan :D
Meni je ova kombinacija najbolja...Ne lažem nikog, ne bežim, nema neopravdanih, pošteno dete :D ;)

eee da su sve majke takve misim moja majka u retkim trenucima mi dopushta kad necu da idem u shkolu na taj chas ona kao ne morash i finito

ljubi te mama:lol:

ja nisam niakda bezala ... tj nismo slozni kao odeljenje.... pa zato ... mozda 1 , 2 puta nisam dosla na predcas veronauku - zato sto ovaj novi nastavnik uopste ne prica o cemu trba ...jedva cekam da se vrati stara nastavnica koja je na porodiljskom ..... ako se to smatra bezanjem ... a ako imam u danu vise kontrolnih - n e dodjem ceo dan...

Back