Bezanje sa chasova....

mi se dogovorimo da pobegnemo sa kontrolnog iz matisha, ali uvek ima par pi***, koje ne smeju da bezhe, i onda kad oni netje netje ni neko ko si sa njima druzhi, kad netje ni oni, netje ni ovi.....
i tako svi ostanemo na kontrolnom.......

Ti koji ostanu samo zato sto ovi nece da beze su najvece pi**e samo traze neki povod da ne pobegnu a vamo ti glume kako smeju da beze!

mi se dogovorimo da pobegnemo sa kontrolnog iz matisha, ali uvek ima par pi***, koje ne smeju da bezhe, i onda kad oni netje netje ni neko ko si sa njima druzhi, kad netje ni oni, netje ni ovi.....
i tako svi ostanemo na kontrolnom.......

KOd nas su samo jednom svi decaci pobegli, inace nije bilo bezanja. Sem mozda ovako pojedinacno; kao fora boli me glava, stomak, noga, ruka, mozak:arrow: :lol: :lol:

meni je stvarno nenormalno da neko od 14,15,16............19 god nikada nije pobjegao sa casa al gledam nesto ono moje odeljenje................pa ima 2-3:mad: ne mogu da vjerujem....pa ne mos ih izvuc iz ucionice....nema sanse

najvise me nervira ono kao svi se dogovore i niko ne pobegne,a tebi se bezi al neces sam.........pa zasto ako ste se vec dogovorili jer hoces da bezis na kraju se predomisle i ti ladno udjes u kabinet.a zasto ne bi sam pobegao,,,sta fali tome,odes kupis palacinku pojedes u miru,razbistris mozak uradis sve sto treba i dodjes na sledeci cas ko nov

Možda još jedino u osnovnim školama dobro vode računa o tome kada je i ko pobegao, ali npr. kod mene neki već mesecima beže svaki dan sa poslednjeg časa. I nikom ništa, čak ih i ne zapisuju. I takvi na kraju imaju desetak neopravdanih, taman da im ostane pet iz vladanja.
Evo u utorak izbila neka frka da se ide na proteste, i na kraju jedino naše odeljenje iz cele škole pobegne. Išli malo gradom, mi i još par odeljenja iz drugih škola. Sutradan nas pita razredna gde smo bili, a mi kao - malo u šetnji. Ona - pa kako sad da pravdam ovo? - Kako hoćete. I na kraju opet nikom-ništa.

ma ne........srednja skola je ipak nesto drugo...............ali kad ti u srednjoj nekog ne mozes izvuci iz ucionice ..............meni to stvarno nije jasno....pa kao da ce ih neko ubiti ako budu imali 1 izostanak koji ce im razredni ionako opravdati .......pa to je nemoguce.......i kad vam se bjezi ne budite ***** nego pobjegnite sami:mad:

ma ne........srednja skola je ipak nesto drugo...............ali kad ti u srednjoj nekog ne mozes izvuci iz ucionice ..............meni to stvarno nije jasno....pa kao da ce ih neko ubiti ako budu imali 1 izostanak koji ce im razredni ionako opravdati .......pa to je nemoguce.......i kad vam se bjezi ne budite ***** nego pobjegnite sami:mad:

Slazem se i to vec neko vreme pokusavam da kazem!!

Danas kad sam ulazila u kabinet biologije, a osmaciu su izlazili, dogovorili su se da pobegne. I to su uradili za samo jedan minut. Mom odeljenju bi trebalo najmanje 100 godina :lol:

takva situacija je bila ranije i kod mene,a sad nema toga ko mora da bezi on pobegne.desilo se da je 16 nas pobeglo sa ruskog al nismo svi zajedno pobegli svako je imao svoju grupicu nista se nismo ni dogovorili samo sutra dosli u skolu kad ono njih 13 bii na ruskom,ostali su neki pacenici i streberi

E kod mene sada svi kad je lepo vreme beze...a ja se cuvam za mesec maj,kad stvarno bude lepo vreme,a ja imam sve ocene(koje sam nabila dok su oni bezali,nema sta da ispravljam0nema sta da ogvorama,cao adio...)

e :mrgreen:dobra se keve mi.

zadnji put sam pobegla juce i to sa fizickog naravno jer mi je kao po obicaju bilo dosadno!!!!!!otisla sam lepo sa drugaricom kupile pljeskavicu otisli do njene babe da ona nesto uradi pa se malo prosetale i dosle na tehnicko kao nove.....eh to ti je zivot.osecas e mocno kad pobegnes ni sama ne znam zasto.e moram i ja da se cuvam za vrele dane, a i moram da idem na to fizicko da mi ne bi ostala zakljucena trica kao prosle godine!!

Back