User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.026
Ja bezim samo kad stvarno zagusti!
Kad zagusti prepisujem a bezim samo kad mi je dosadno da budem na casu!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bezim samo kad stvarno zagusti!
mi se dogovorimo da pobegnemo sa kontrolnog iz matisha, ali uvek ima par pi***, koje ne smeju da bezhe, i onda kad oni netje netje ni neko ko si sa njima druzhi, kad netje ni oni, netje ni ovi.....
i tako svi ostanemo na kontrolnom.......
mi se dogovorimo da pobegnemo sa kontrolnog iz matisha, ali uvek ima par pi***, koje ne smeju da bezhe, i onda kad oni netje netje ni neko ko si sa njima druzhi, kad netje ni oni, netje ni ovi.....
i tako svi ostanemo na kontrolnom.......
Ti koji ostanu samo zato sto ovi nece da beze su najvece pi**e samo traze neki povod da ne pobegnu a vamo ti glume kako smeju da beze!
ma ne........srednja skola je ipak nesto drugo...............ali kad ti u srednjoj nekog ne mozes izvuci iz ucionice ..............meni to stvarno nije jasno....pa kao da ce ih neko ubiti ako budu imali 1 izostanak koji ce im razredni ionako opravdati .......pa to je nemoguce.......i kad vam se bjezi ne budite ***** nego pobjegnite sami:mad:
Danas kad sam ulazila u kabinet biologije, a osmaciu su izlazili, dogovorili su se da pobegne. I to su uradili za samo jedan minut. Mom odeljenju bi trebalo najmanje 100 godina![]()
E kod mene sada svi kad je lepo vreme beze...a ja se cuvam za mesec maj,kad stvarno bude lepo vreme,a ja imam sve ocene(koje sam nabila dok su oni bezali,nema sta da ispravljam0nema sta da ogvorama,cao adio...)
UUU ja sam ti se oslobodila od fizickog...pa majkemi,ja cu sad do maja da naguram ocene,oni nek beze,posle kad sedem u Arch(kafic kod skole)ne izlazim znaci