Bez vode zbog pasa lutalica

U sklopu teme...nisam odolela a da ne slikam i da vam pokazem kako je kod nas u parku :)
em je cesma koja radi :) tu,em je i serpa sa uvek cistom vodom :D:p vezana lancem ;)

Prilozi

• Serpa park.jpg
    Serpa park.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 15
  • Serpa park 1.jpg
    Serpa park 1.jpg
    28,2 KB · Pregleda: 12
nadam se da pisem na pravom mestu... da li neko zna da li je voda koja curi iz klima uredjaja pitka? odnosno da li psi smeju da je piju?

ako moze, bilo bi lepo da se pokrene akcija kao neki apel vlasnicima istih, da te cevi stavljaju u serpice ili kantice, umesto u flase kao sto je najpopularnije. na taj nacin bi lutalice bile u mogucnosti da se napoje.
bilo bi lepo ako bi ljudi jednostavno iznosili vodu, ali mislim da ce pre postaviti neki pristupacni sud ispod svoje klime.

bilo bi lepo ako neko ima odgovor na ovo pitanje, pa da se bacim u potragu za nekim ko za pocetak moze da ovaj apel ubaci na b92 radio (vec imam ideju) i da odem do pet sopa da vidim mogu li oni nesto da urade na svom sajtu.

odlicno!! onda cu morati da se angazujem oko toga.

molim sve koji na bilo koji nacin mogu da dodju do veceg broja ljudi da urade isto. trebalo bi postaviti i temu na forumu. uradicu i to ovih dana, ili ako neko ima vremena ranije...

Drzite serpu na lancu,cccc!!!
Prijavicu vas drustvu za zastitu serpi

U saradnji drustva za zastitu zivotinja i drustva za zastitu serpi,doslo je do zajednicke akcije promovisanja serpi i i promovisanja odgovornog stava prema napustenim zivotinjama,tako sto su u zajednickoj akciji serpasi dali jednu serpu a zivotinjari dali jedan lanac i pokazali ljudima kako treba brinuti i o serpama i o zivotinjama.Serpa je stalno cista i sita a zivotinje nisu zedne.Nadamo se i daljim uspesnim zajednickim akcijama i nadamo se da smo pokazali ljudima kako dva potpuno razlicita udruzenja mogu zajedno da funkcionisu.

Voda koja izlazi iz klima je kao destilovana, jer se skuplja para iz vazduha i preko klime izbacuje, a na drugoj strani ide suv hladan vazduh...toliko ja znam.
Mogla bih i ja u nasem parkicu, samo bi mame i tetke urlale jer nas redovno teraju od cesme.....kod nas nema tolerancije!!!

mogli bi vi malo da razmislite!dozvoljavate da svako pljuje i vredja svakog,pa i meni.dozvoljavate da dodje do ovoga.sta koji djavo ta posoba trazi ovde?ili ste svi mozda kao on pa vam odgovara.ni jedna tema,ni jedna prica nije mogla normalno da prodje na ovom forumu.uvek se nadje neko pametan da minira,kontrira i napravi glupost.
ni na jednoj temi ne moze normalno da razgovaramo od upada svakojakih debila.

ti kao moderator meni kazes da se ja smirim?
ja sam na forumu ljubitelja(nazovi)zivotinja i nisam dosal da ovde zajebavam ljude.
zasto se nisis nasla tako pa nejmu rekla da smiri strasti i da se makne sa teme?

i koja je to fora,umrla sam od smeha.izbrisala si moj post ,pa ga citirala da pokazes svoju moc da nekom kazes da se smiri.i sad se tajtekst vidi..sto si ga brisala onda?

opet razmisli koliko tema je moralo da bude obrisano zbog nekih ne ljubitelja(sto se na ni jednom drugom forumu nije desilo)?
i da li si se zapitala da mozda njima kazes da ses miri i ne izazivaju?

Tvoj post sam izbrisala jer je uzasan,a citirala sam ga ali ne zna se kome je upucen.

Ja ne mogu odredjenim ljudima zabraniti da postuju na ovom podforumu jer je on javan. Isto tako,ne mogu ni brisati svaki post koji tebi ili bilo kome ne odgovara. Svako ima pravo na svoje misljenje,a ti si cinimi se suvise mlada da imas tako tanke zivce. Zato biraj reci i smiri malo strasti.

Kako ocekujes da neko postuje to sto ti radis,ako ti prva ne postujes to sto neko ne voli pse. Uvek je bilo i bice ljudi koji iz nekog razloga ne vole zivotinje,ali niko od nas to ne moze promeniti. Meni ne smetaju ljudi koji ne vole pse sve dok ih ne povredjuju.

Vec sto puta si na ovom forumu napisala kako ti mrzis (ne bitno koga) pa te ja nikad nisam obrisala.

Poslednja izmena:
ali ja nisam nikada prva, pocela,bilo na forumu bilo na ulici,da nekog namerno provociram i prozivam,zajebavam,podsemvam se ,cinicno guram kucice oko njega ako znam da ih mrzi!uvek se sklonim.i onda dodje neko citira moj post i zajebava me u zdrav mozak.
nek ide bre da se leci

posto sam na ovoj temi vec pitala vezano za vodu iz klima uuredjaja opet se ovde obracam za sledecu stvar:

ovako, pitala sam majstore koju igradjuju klime za vodu koja curi iz klima uredjaja. rekao mi je da je to cista vodakoja se stvara kondenzacijom u uredjaju, i koja je puna prasine koju klima uredjaj povuce, i da ne vidi razlog da je psi ne piju kad vec piju iz bare.

da li neko moze da me posavetuje sta da radim... nasla sam par kontakata preko kojih bih pokrenula akciju o kojoj sam vec pricala, ali samo ako me neko gurne... ne bih volela da psi piju vodu koju ne smeju. sta mislite, da li da radim ovo? ne bih zelela da naudim nekom stvorenju...

Svojevremeno sam slusala price da je ta vodica iz klima uredjaja nezdrava. E sad, nisam strucnjak, pa bi bilo bolje da to kaze neko ko se bavi, recimo, biologijom, hemijom, ispitivanjem kvaliteta vode ili neko strucan za te stvari.

Cinjenica je i da je toliko toga oko nas nezdravo, pa ipak udisemo, pijemo, jedemo... Ali 'ajde sad, budi pametan...

Pas kad je zedan znam da nagrne i na tu vodicu, kao i golubovi koje cesto vidjam da pomenutu vodu koriste kao pojilo.

Za Pionir nisam znala da su vodu zabranili kucama...

Moj dragi stric, neuropsihijatar, sada u penziji, cesto je govorio da vise ludaka seta po ulicama nego sto ih je smesteno u ludarama... Daleko idu neke cudne ljudske reakcije...:eek:

Poslednja izmena:

Back