Bez stare koke nema dobre supe

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Za supu preferiram isključivo

• Stariju koku

• Mlađu koku

• Pilence

• Svejedno, odavno ne jedem supu.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa da, komšija jagode prska na pola sata, a onda ode na pijacu u bgd: neprskano, organsko Č:P
Зато ја воће купујем у радњи Пољопривредног факултета (гајено и убрано на њиховом имању, заборавих како се зове) јер они прскају школски а не дивљачки. На страну што је јефтиније.

Радмиловац се зове то пољопривредно огледно добро.

Зато ја воће купујем у радњи Пољопривредног факултета (гајено и убрано на њиховом имању, заборавих како се зове) јер они прскају школски а не дивљачки. На страну што је јефтиније.

Радмиловац се зове то пољопривредно огледно добро.
A ove industrijske piliće ko zna čime hrane. Verovatno nekom mašinskom obradom koja je nezdrava, ko zna šta sve ide u to Č:P

nekad davno moja tasta mi spremila izmedju ostalog jednog petla posto je imala nekoliko i pravili su kermes po dvoristu.bilo je tu pedesetak koka raznih boja,vrsta,velicina,starosti.zena zaklala tog nesretnog petla,ocistila ga i turila na neki sto i pokrila nekom krpom.imao sam tad juga i kad smo krenuli kuci natovarili smo stvari i jos je ostao taj petao.ma koji petao to je bila orlusina.onako veliki pa se jos raskrecio i ukocio.one nogurde sa kandzama strce pa ne mozes nikako da ga ubacis u onaj ionako mali jugo.e to je bila borba,niko nije smeo da gleda.tu je radila testera,sekira i zamalo motorka koja nije htela da upali.tako tvrde,jake koske,to jos pamtim.mali savet: ako je matora koka a kuvas je, turi u vodu casicu rakije,pomaze.a nesretni peto je zavrsio kako je zavrsio ali je i osto u secanju kao dostojan protivnik.

Back