- Poruka
- 378.450
Postoje osobe koje sem porodice, i posla kojim se okupiraju, nemaju ni jednog prijatelja sa kojim bi popili kafu,druzili se, razmenili misli ?
Koji su razlozi i o cemu se tu radi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Из неког разлога је са њим била ближа. То ми није чудно. Једино ако се са вама више дружила а ипак њега изабрала.Једна моја школска другарица је за 'куму' узела друга, изгледа да јој ни једна од нас није била довољно добра.
Udalje se ljudi od drustva iz osnovne, srednje, sa faxa jer svako ode razlicitim putem, a sa godinama je pretpostavljam teze naci prijatelje koji ti odgovaraju...Postoje osobe koje sem porodice, i posla kojim se okupiraju, nemaju ni jednog prijatelja sa kojim bi popili kafu,druzili se, razmenili misli ?
Cekaj, cekaj, tacno je da razliciti zivotni putevi dovedu do toga da se ljudi udalje, ali ima i onih koji uprkos tome ostanu prijatelji i cim se ukaze neka prilika da se okupe nastavljaju tamo gde se stalo bez traga nekih posledica koje je vremensko i prostorno rastojanje moglo ostaviti.
Има.Cekaj, cekaj, tacno je da razliciti zivotni putevi dovedu do toga da se ljudi udalje, ali ima i onih koji uprkos tome ostanu prijatelji i cim se ukaze neka prilika da se okupe nastavljaju tamo gde se stalo bez traga nekih posledica koje je vremensko i prostorno rastojanje moglo ostaviti.
Svako ima svoje razloge za to.Postoje osobe koje sem porodice, i posla kojim se okupiraju, nemaju ni jednog prijatelja sa kojim bi popili kafu,druzili se, razmenili misli ?
Po meni je to čudno...jer u okruženju ne znam ni jednu osobu, koja nema makar jednog prijatelja.
Pa dobro...evo imaš i ti nas na forumu, ako ti je za utehu!Evo imas ovdje jednu takvu na forumu![]()
Eto vidisPa dobro...evo imaš i ti nas na forumu, ako ti je za utehu!
Bolje ne bi našla, nigde!![]()
a neke i guras od sebeValjda sam odvratna i dosadna ljudima, nema sta drugo biti![]()
Eto vidis
Jel mi sad vjerujes da sam kurate srece?![]()