БЕЗ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ - НЕМА НИ СРБИЈЕ!

samo bi jos to falilo da gomila dokonih klinaca ,propalih studenata i nezaposlenih ili slabo placenih KV radnika nadje na ulici ,ili da se oda alkolu ,drozi i prebijanju zena ,bolje da ostanu kladionice da imaju ljudi ventil ze nagomilane frustracije i nadu da ce se bar malo izvuci iz kolotecine u kojoj zive .:neutral:
ne slazem se...jer znam ljude koji su duboko zaglibili u probleme,da sad ne kazem dokle je to otislo,upravo zbog kockanja i kladjenja :neutral: mislim evo ti primera ovde u mom kvartu ima najmanje pet kladionica kojih mogu iz cuga da se setim...zatvori se mesara,eto ti sutradan kladionice,zatvori se igraonica,eno kockarnice....malo previse...noscu sljasti ko da sam u las vegasu :roll:

On vodi centar za odvikavanje od kockanja a ne protiv kockanja.....I pokreni temu o kladionicama ako ti se o tome prica, da ne spamujemo vise ovu temu.....

Ово блондовано је велики бисер:)

Ма ко спамује, само сам говорио о томе како докази ничему не вреде док дотични господин тврди да је то демагогија.

Poslednja izmena:
Ово блондовано је велики бисер:)

Ма ко спамује, само сам говорио о томе како докази ничему не вреде док дотични господин тврди да је то демагогија.

Nema nista boldovano.:)
Htedoh reci ne vodi centar za zabranu kockanja vec za pomoc ljudima koji su postali patoloski kockari. Eto malo detaljnije.

ne slazem se...jer znam ljude koji su duboko zaglibili u probleme,da sad ne kazem dokle je to otislo,upravo zbog kockanja i kladjenja :neutral: mislim evo ti primera ovde u mom kvartu ima najmanje pet kladionica kojih mogu iz cuga da se setim...zatvori se mesara,eto ti sutradan kladionice,zatvori se igraonica,eno kockarnice....malo previse...noscu sljasti ko da sam u las vegasu :roll:
Istina ja imam dva druga koji su bas zagrizeni i bolesni kladionicari koji svaki vikend tamo vrte po par stotina evra a ja kontam da kad zatvore oci da spavaju da im iskoci teletex sa rezultatima pred ocima , mada sa druge strane ogromna vecina onih koji ide u te kladionice ide sa 200 dinara cisto da ubije vreme i da malo unese zanimljivosti u svoj zivot.Mislim ti zavisnici od kocke ce naci druge jos gore nacine da podmire svoje potrebe poput ruleta ili onog texas hold pokera koji je sve popularniji i koji se sve vise ljudi koje znam igra .Sto je najgore ne igra se samo po kockarnicama i kladionicama da se moze kontrolisati ili zabraniti nego su vec poceli da igraju po gajbama ili preko neta pa moze svako da ga igra bez obzira na godine ili bilo sta drugo jer ne mora ni da ustane iz fotelje ,svako ima svoj racun i uplacuje pravi novac u banci i ljudi se ozbiljno kockaju u pare svojoj sobi.:neutral:Svuda ima kockarnica i kladionica ali je u ovakvim propalim zemljama gde je veliki broj mladih ,a i starijih ljudi nezaposlen i nema nikakvu perspektivui ili bilo sta pametno da radi u zivotu je to mnogo veci problem i rizik tako dokle god je stanje u drzavi ovakvo nece tu pomoci nikakve zabrane i ogranicenja jer ce se uvek naci jos gora varijanta .

Back