Bez komentara...

kada
bi odeća, obuća i hrana za bebe bila jeftinija, onda bi svako možda poželeo da ima
bar još jedno dete više.....i eto rešenja u borbi protiv bele kuge. A ovo....ovo je jedna
velika strahota za decu i sramota za narod.....
ali neee, lakše je kukati da postoji bela kuga, a ovamo stimulisati na rađanje one porodice koje će biti srećne i da imaju samo za puko preživljavanje... upravo to i rade! obični ljudi hoće da im deca imaju i odeću, i obuću, i za neki sport... a ovi to ne traže sa svoju decu, što je najpovoljnije za borce protiv bele kuge.
--------------------------------------------------------------------------------

"srecna s jednim detetom" takav naslov nikad nisam videla
da l sto nije zanimljivo
ne prodaje novine
nije senzacionalno
ili je previse senzacionalno
jbm li ga
e vidiš to je protiv državnih interesa :lol:

ko će znati...ali ja uvek navijam ako se ima mogućnosti da dece bude bar dvoje:ok:
a ovo o čemu smo pričali puni novinsek stranice, neko se napravi dobar, slika se
postane mu čak ta neka mala firmica odjednom poznata....ma ima tu toliko mahinacija
da mi je prosto muka.......al najžalije mi je dece i jedino dece.....:think:
ja navijam da bude koliko mama i tata psihicki mogu da izdrze,a i materijalno naravno
ja sam mislila da mogu 5,i toliko sam stvarno planirala
onda sam shvatila da jedva imam zivaca za jedno,ma sta jedva...nemam ni za ovo jedno:confused:

Ako ima da ih finansira, samo neka radja!
Doduse, cujem da lekari ne preporucuju bas toliko trudnoca jedne za drugom, treba dati telu vremena da se odmori. J.bt, pa i kad imas hrcke, kazu da mora da prodje bar tri meseca izmedju trudnoca hrckice (a to je za njih kao za zenu bar 2 godine), da joj se telo ne izmuci.
A da li je ostala debela posle porodjaja ili ima telo Kejt Mos zaista je nebitno.
(ne mislim hrckica, majka ovo cetrnaestoro dece).

ja navijam da bude koliko mama i tata psihicki mogu da izdrze,a i materijalno naravno
ja sam mislila da mogu 5,i toliko sam stvarno planirala
onda sam shvatila da jedva imam zivaca za jedno,ma sta jedva...nemam ni za ovo jedno:confused:

Svi tako mislimo kad smo mladi, a posle kad nas snađe, obično se predomislimo
ja sam zaista želela troje, ali već rekoh šta me omelo u tome, sa ovo dvoje sam
sasvim zadovoljna....bilo je trenutaka naravno tih o kojim ti pričaš, ali deca rastu
pa su razumnija.....a i vreme brzo leti.......;);)

Moj ujak ima sedmoro dece i ja se uvek zazam da ne mogu svima ime da ima zapamtim a 14!!!!! Uf pa to je stvarno mnogo.. Ja sam oduvek govorila da bih zelela petoro dece, ali zeleti i imati nije bas isto.. Uf brale 14 komada, pa to je nemoguca misija.. :)
Svaka cast ako mogu materijalno da zatvore konstrukciju i da svima bude ok, da deca ne oskudevaju ni ucemu, mada mislim da je to stvarno nemoguce sa 14-toro dece.. I malo mi smeta sto se toliko komentarise majcin izgled, koga briga kakvu liniju ona ima, pa nikog nebi bilo briga i da ima 200 kg..

Nije nebitan podatak da se ona hvali kako dobro izgleda, nebitan podatak je kako ona izgleda.

Dakle, meni je veoma zanimljivo (a vidim da nisma jedina) sto se u prici pominje njen izgled. Natera te da razmisljas zbog cega se to pomenulo i zasto je vazno govoriti o izgledu u prici o materinstvu. To, dakle, nije nebitno.

Ono sto je nebitno jeste kako izgleda.

Toliko je nebitan da ste ga ponovile par puta...

tacnije,
vise od par puta je ponovila majka, procitaj prvi post ponovo

umjesto koliko je sretna sto ima djecu, koliko ih voli/zeli, kako uspjeva da vaspita, stigne da pomogne svima, bude tu za njih etc.
ona pola teksta prica o tome kako je uspjela sacuvat liniju uprkos porodjajima :???:

koliko zdravih majki stavlja liniju na prvo a djecu na drugo mjesto?

:thumbdown:

tacnije,

umjesto koliko je sretna sto ima djecu, koliko ih voli/zeli, kako uspjeva da vaspita, stigne da pomogne svima, bude tu za njih etc.
ona pola teksta prica o tome kako je uspjela sacuvat liniju uprkos porodjajima :???:

Ма да.. а можда је и онај који је чланак писао то хтео да истакне као јако битно..
Ко зна шта је битно њој. :)

Ма да.. а можда је и онај који је чланак писао то хтео да истакне као јако битно..
Ко зна шта је битно њој. :)

ok, moguce je i to....
vjerovatno ne znas za ritu skeeter iz harija potera,
opaku novinarku koja sve moze da prevrne na nekoliko nacinu u nekoliko dimenzija :mrgreen:

harryfire.jpg

tacnije,

Aha....sada shvatam otkud ovoliki animozitet i paljba po toj zeni.
Hvala na objasnjenju :cool:

Koji redovan sex kad je zena trudna non stop?

Pa posle porodjaja?!?!

Uzas, koliko ne vosdi racuna o sebi...

A to sto dobro izgleda...ne hvali se samo ona, vec i muz...da supitali decu, verovatno bi rekli da nemam mama vremena da prica sa svima, ali se iz daleka dive njenoj liniji i vitkom stasu...da bas je puno volimo...

:)

Zar nije bitno da se u odnosu roditelji - deca komunicira? Ovo je kao pacija skola!!!

Kad njih dvoje razgovaraju?

Verovatno se postrojavaju u vrstu, kad Daltonovi...

:P

Back