random_cloud_form
Aktivan član
- Poruka
- 1.621
Svetlana_:Ovako da ti malo bolje pojasnim...Ja sam uzela mesec dana odmora i imala sam operaciju pre 7 meseci...Prva sedmica je bila najgora kazem prva 3 dana onako jaci bolovi ali tablete to sve srede i zaspis...4,5,6,7 dan su manji bolovo ono oseti se isto ali nije toliko strasno moze se izdrzati...Isla sam redovno na pregled.Vec krajem druge sedmice sam isla na party ali nisam plesala i nesmes prvi mesec puno raditi sa rukama...Bilo je modrica i oziljaka pogotovo prvu sedmicu ispod jer ja sam radila rez ispod tako da se sada uopste nevidi toliko,sve je nestalo...Prve 2 sedmice izgleda mnogo nateceno i ima oziljaka i modrica ali vec 3 sedmica pocinje biti bolje...Sve zavisi i od osobe kako podnese evo moja drugarica je imala probleme pa je odmah nakon 2 meseca morala da ih izvadi nije joj telo moglo podneti ali ona ce ici ponovo sada u Septembru na novu operaciju...Ako imas jos nekih pitanja slobodo pitaj.Hoces i ti ugradivati silikone ili te samo onako zanima???
POZDRAV OD SVETLANE...
I Ceco kakve su ispale? Jesi zadovoljna oblikom, da li su realisticno odradjene? Ajde postavi fotku od pre i posle tretmana u majici bez brusa da vidimo promenu. Pozdrav