Bez brusa u majci

Svetlana_:
Ovako da ti malo bolje pojasnim... :D Ja sam uzela mesec dana odmora i imala sam operaciju pre 7 meseci...Prva sedmica je bila najgora kazem prva 3 dana onako jaci bolovi ali tablete to sve srede i zaspis...4,5,6,7 dan su manji bolovo ono oseti se isto ali nije toliko strasno moze se izdrzati...Isla sam redovno na pregled.Vec krajem druge sedmice sam isla na party ali nisam plesala i nesmes prvi mesec puno raditi sa rukama...Bilo je modrica i oziljaka pogotovo prvu sedmicu ispod jer ja sam radila rez ispod tako da se sada uopste nevidi toliko,sve je nestalo...Prve 2 sedmice izgleda mnogo nateceno i ima oziljaka i modrica ali vec 3 sedmica pocinje biti bolje...Sve zavisi i od osobe kako podnese evo moja drugarica je imala probleme pa je odmah nakon 2 meseca morala da ih izvadi nije joj telo moglo podneti ali ona ce ici ponovo sada u Septembru na novu operaciju...Ako imas jos nekih pitanja slobodo pitaj.Hoces i ti ugradivati silikone ili te samo onako zanima???
POZDRAV OD SVETLANE...

I Ceco kakve su ispale? Jesi zadovoljna oblikom, da li su realisticno odradjene? Ajde postavi fotku od pre i posle tretmana u majici bez brusa da vidimo promenu. Pozdrav

Don't_call_me_baby:
Ja sam brus mozda 3 puta obukla u zivotu. Kao klinka sam uvek nosila topice a i sad ili idem bez brusa (ako time ne narusavam nicije zdravlje :wink: ) ili jednostavno obucem top... Mislim da je to licna stvar, kao i boja kose, stil oblacenja itd...
ne narusavas ti nicije zdravlje nego nas samo cinis zadovoljnijim :)
ako volis tako da se oblacis to je sjajno devojko

Tuzni_patak:
Bilo je sličnih tema i o tome šta je tu lepo, kulturno , privlačno.

Razmišljao sam tokom vožnje tramvajom i reših da postujem.
Kad bi žene znale koliko zadovoljstvo priredjuju time što ne nose brus ispod majce (kako sprečiti da ne padnu je sasvim drugi problem) muškarcima , mislim da bi to stalno i često činile.
Sa druge strane recite šta bi volele da muškarci čine , ali da bude tako prijatno vama , i vredilo bi se potruditi.

---------------------------------------------------
Taj mali ili sad već možda sve veći broj nedozrelih muškaraca , zbog kojih se uskraćuje signal života i seksualnosti ostalima, nisu obično ni vredni pažnje žena.

I treba pobediti njihovu nedozrelo ponašanje na ulici.
----------------------------------------------------
Pored reakcija na ovo napisano interesuje me šta bi ženama bilo slično kod muškaraca?

Nešto što ih možda uzbudjuje, a možda ne uzbudjuje, već samo uvek oraspoloži, probudi iz učmalosti, i okrene ka vedrini života, umesto u borbu medju polovima usmeri vas na osmeh medju polovima.
Nešto što bi rado da svi muškarci nose, čine, oblače, nameste za vas.

:lol: :lol: :lol:
Eto rešenja na moju dilemu (pomislila sam da nije IPAK malo kinky...:mrgreen:)
Patak o grudima razmišlja FENOMENOLOŠKI, super :)
e, sad....šta je slično na muškarcu? Ne znam, meni su seksi lepe ruke :D To BAŠ volim. Odmah mislim kako bi bilo u takvim zagrljaju. :)

Ne moze se bez brusa, sem nedeljama koje se lijeno provode kuci....pa bradavice na vidjelo za samo izabrane.
A razvijena ramena (al ne ona bilderska, ne ne ne) i velike sake su ono sto mene razveseljava kod muskaraca...

Patak je sve tužniji kako prolazi leto.....Malo zbog majčica, malo zbog toplote i sunca, malo zbog popodnevnih šetnji i večeri na otvorenom. Klubing koji zimi hara nije moj izbor, ali se nekad eto mora. Mada mislim da sve manje volim pozere i one koji se tome uče kad dodju tamo....

nisam ništa čitao u ovoj temi, ali moj odgovor na temu:

nije važna veličina već kako stoje.

ako stoje, ispod majice, bez brusa, izazivaće samoubistva.

a stajaće ako se brus redovno nosi.
gravitacija ne prašta.

curice, nosite brus od malih nogu, ali povremeno, kad je lep dan,
nosite ih ispod majice bez ičega.

bićete nečija besana noć.

ako se poklope zvezde, možda će i on biti vaša.

Back