Beyonce,talenat ili samo dobar izgled?

1.Eto ti gore mog misljenja o tome
2.Nikad nisam pomenuo da su se svadjale(niti me je briga kako su se rastale)
3.Pa,Paris Hilton je poznata bez i jednog jedinog talenta,ona je najpoznatija "party girl".Htela je da peva - pevala je,htela je da glumi - glumila je,htela je riality show - imala je....sta god je htela uradila je....jel to znaci da je talentovana?!Naravno da ne...ali ona je od sveg vise volela da pije i drogira se po zurkama....Ali da se odluci opet za neki posao,bice joj ispunjeno i ako hoce da bude uspesna bice...prodace svoj album u milionima primeraka,po cenu da ih ona sama sve pokupuje,jer joj se moze,jer ima para...a to je to "somethin' somethin' "

3. Aha...Pa vidish,a shto onda niko nju preterano ne slusa? Ja neshto ne cujem genijalni koncert Paris Hilton u bla bla, neshto ne vidim se njeni reality show kotira,ne vidim je sceni,nema je- a nema je jer NIJE DOVOLJNO DOBRA. Ja stvarno ne znam zashto velika vecina tako povrsno pristupa tom biznisu da se kunu u Boga da ama bash SVEE rade jebene pare da su ljudi koji se kotiraju na samom vrhu pre svega to je uvreda uopste za muziku,glumu i bilo shta tog tipa... eto tako tek tamo ne ide to tako jednostavno...Paris,Nicol,Lindsay sve one imaju para ali nisu dovoljno dobre,kao shto ni Kelly Osbourne nije,kao shto niko od njih nikada nece biti a eto platile su najbolje menadzere i dalje su im hitovi na 99-tom mestu a uvek ce ih pobedjivati oni glavni i opet se vracam tome da svi gledaju na jebene pare jer im je to najlaksi izgovor da kazu protiv nekog ko im se ne svidja....Niko ne moze publiku da natera da zavoli dete od 5 godina koje prvi put peva,niko ne moze tebe da natera da osvajash publiku od kad si prvi put prohodao,da taj prvi,veliki nastup kao malo starija ne upropastish,vec da ih hipnotises,osvojis,morash imati to neshto u sebi,tu unutrasnju harizmu koja zraci i osvaja svet....Ili cesh mozda reci da je Frank Sinatra uspeo jer je imao money money,da bash ljudi nishta nisu osecali dok je on pevao,ma to sve pare,ma svako sa parama moze biti Frank Sinatra? Ili da je Monroe bila slucajnost, Greta Garbo, Jean Harlow, Sofia Loren,pa da one nemaju talenta isto zapravo jel? Nego su ih gurali mocnici,a one bash deluju tako eto,netalentovano i sve nesposobne...... A ponovo za Beyonce,ona je meni bila i jeste mnogo uspesnija nego Jay Z,ne shavatm shto sve mora tako negativno da se gleda...Zar je svima toliko tesko daveruju da se svaka takva veca show biz riba sama gura,da joj ne treba niko,da je sama itekako dovoljno odlucna da zna shta treba,shta ne treba da radi,vec uvek je svima jebeno lakse da poveruju kako zapravo ama bash niko od njih ne radi nishta....

4 strane - samo pacenici koji trejaju po svome predvodjeni Krangom...
Alo ljudi ,ukusi su razliciti,a i treba biti realan!!!!!
Beyonce ima i stas(to samo coravi ne vide) i ima extra glas i extra muziku(koja naravno nije za gluve)...
To sto je vi ne volite zbog vama odredjenih razloga mozete samo da joj pljunete pod prozor...
Nema osjecaj za realnost..
Nije cudo:roll:...

Ona Etta James je bas preterala kada je izvredjala Obamu i Beyonce.Beyonce je mozda lakse sto se tice menadzera jer joj je on otac,ali ipak joj je on doneo problema zbog lazi da jeo na sama napisala neke pesme.Je je volim jer ima veoma dobar glas i super pesme i jer moze da plese i da se trese koliko god oces a da i dalje odlicno peva.

1237129780_beyonce_booty.gif

Back