Ja ne volim bas nesto Rihannu.Ne zbog pesama,kvalitetne su joj,nego nije moj tip osobe.Cula sam da je negde izjavila za Beyonce da je ''debela i kako je nije sramota da je jos u poslu itd..'' Rihanna jeste uspesna ali treba mnogo muda da neko sa tri pesme (makar koliko dobre bile) kritikuje nekog ko je vec deset godina u poslu.Sem toga,2003 ili koje kada su se Destiny's Chld povukle u njihovu cast nastupale su tri devojke inspirisane njihovim uspehom a to su bile:Tearria Mari,Amerie i Rihanna.Zao mi je sto mnogi zaboravljaju na B.A pre dve godine svi su uglas pevali Crazy in Love.Baby Boy,Destiny's Child omiljen bend..(ovo poslednje odnosi se samo na one tzv. ''prave fannove'' od Beyonce koji je sada pljuju.Oni koji nisu voleli ni Destiny,ni Independent Woman,Survivor i vise preferiraju Rihannu,ok.
Ljudi jako vole da se igraju Boga.Vole nekog i cim otkriju neku manu licemerno ga pljuju....Dok je pravila hitove ( od 97) svi su je obozavali,a cim je napravila neku gresku ( B-Day,iako priznajem da taj album nije njen najbolji) odbacili je kao staru krpu koja nikome ne treba...Rihanna je postala poznata (nisam sigurna 100 posto ali,od onog sto sam citala o njoj ,ispravite me ako gresim)tako sto je njena drugarica upoznala sa nekim producentom,a Beyonce?Ona je postala poznata tako sto je njen tata dao otkaz da bio njen menadzer,zamalo su ostali bez kuce zbog toga,provodila je dane i noci vezbajuci..Ne kazem da se Rihanna nije trudila,provodila noci u studiju,neko se lakse proslavi,neko teze.Ali,Beyonce je dala celu sebe,to svi morate da priznate.
I Beyone IMA GLAS.( Dangerously in Love, pogledaj na youtube ) kao i Rihanna.Recimo Beyonce moze da udari te visoke tonove koje ne prilice Rihanni,a Beyonce s druge strane ne bi nikako mogla da otpeva Rihannin deo u Roll it jer R. ima dosta specifican glas.
I jos nesto.Za sve te zaklete fanove Rihanne koje su pre godinu dana imale sve pesme Destiny's Child i sad tvrde da je ona debela,jadna i matora: i Rihanna ce ovako zavrsiti.Bice tu pet godina,mozda vise,pojavice se neka nova,bolja i ona ce biti odbacena od svih.Jer ljudi ne znaju da cene..
[B]OVO JE ZA SVE ''ZAKLETE'' BIVSE BEYONCE FANOVE KOJI JE SAD PLJUJU UZDUZ I POPREKO I ZA IMMPHA