Beyonce/Rihanna

Odrasla sam uz R'n'B i Hip-Hop muziku...Realno,ne bih da vredjam ili da se svadjam ali mnogi od vas ne znaju nista o ovoj vrsti muzice...mozda ste culi Rihanninu Umbrellu ili Shut up and drive..da sve je to u redu,ali ta devojka pokusava da kopira Beyonce i njen lik i delo....
A kao prvo Beyonce ima skolovan glas,peavala je u crkvenom horu,priznatija je kao i pevacica ali kao i glumica, uskoro kao i modni kreator!!!
ONa ima uspeh i slavu a i pored toga njena prirodnost i drbrodusnost je nesto sto ima,a sto ovoj mladoj pevacici nedostaje! Naravno,Rihanna ima dobre pesme i sve to stoji,ali retko nikada nece uspesti kao BEyonce jer je ona jedna jedina!!! I svaka chast svima sto ste se slozili sa mnom,a ovi ostali....kupite Beyoncine cd-ove,poslusajte ga pa vidite kakav glas ta devojka ima,a kakav Rihanna!!!
*Roc_A-Fella QueeN*
Peas..... Bee & Jay-Z 4ever

Sta ta rec znaci jbt?
Mislim,ako to treba da znaci "mir",onda se peace pise :lol:

Ja ne volim bas nesto Rihannu.Ne zbog pesama,kvalitetne su joj,nego nije moj tip osobe.Cula sam da je negde izjavila za Beyonce da je ''debela i kako je nije sramota da je jos u poslu itd..'' Rihanna jeste uspesna ali treba mnogo muda da neko sa tri pesme (makar koliko dobre bile) kritikuje nekog ko je vec deset godina u poslu.Sem toga,2003 ili koje kada su se Destiny's Chld povukle u njihovu cast nastupale su tri devojke inspirisane njihovim uspehom a to su bile:Tearria Mari,Amerie i Rihanna.Zao mi je sto mnogi zaboravljaju na B.A pre dve godine svi su uglas pevali Crazy in Love.Baby Boy,Destiny's Child omiljen bend..(ovo poslednje odnosi se samo na one tzv. ''prave fannove'' od Beyonce koji je sada pljuju.Oni koji nisu voleli ni Destiny,ni Independent Woman,Survivor i vise preferiraju Rihannu,ok.

Ljudi jako vole da se igraju Boga.Vole nekog i cim otkriju neku manu licemerno ga pljuju....Dok je pravila hitove ( od 97) svi su je obozavali,a cim je napravila neku gresku ( B-Day,iako priznajem da taj album nije njen najbolji) odbacili je kao staru krpu koja nikome ne treba...Rihanna je postala poznata (nisam sigurna 100 posto ali,od onog sto sam citala o njoj ,ispravite me ako gresim)tako sto je njena drugarica upoznala sa nekim producentom,a Beyonce?Ona je postala poznata tako sto je njen tata dao otkaz da bio njen menadzer,zamalo su ostali bez kuce zbog toga,provodila je dane i noci vezbajuci..Ne kazem da se Rihanna nije trudila,provodila noci u studiju,neko se lakse proslavi,neko teze.Ali,Beyonce je dala celu sebe,to svi morate da priznate.

I Beyone IMA GLAS.( Dangerously in Love, pogledaj na youtube ) kao i Rihanna.Recimo Beyonce moze da udari te visoke tonove koje ne prilice Rihanni,a Beyonce s druge strane ne bi nikako mogla da otpeva Rihannin deo u Roll it jer R. ima dosta specifican glas.

I jos nesto.Za sve te zaklete fanove Rihanne koje su pre godinu dana imale sve pesme Destiny's Child i sad tvrde da je ona debela,jadna i matora: i Rihanna ce ovako zavrsiti.Bice tu pet godina,mozda vise,pojavice se neka nova,bolja i ona ce biti odbacena od svih.Jer ljudi ne znaju da cene..

[B]OVO JE ZA SVE ''ZAKLETE'' BIVSE BEYONCE FANOVE KOJI JE SAD PLJUJU UZDUZ I POPREKO I ZA IMMPHA

RAISA SVAKA TI CHAST!!!!!!! OVO JE NESTO NAJBOLJE STO SAM PROCITALA NA SAJTU!!!
Volim Beyonce jos od malena i ponosna sam na svaki njen stih! ONa je naprosto neodoljiva,a ko nju ne razume kao osobu i kao umetnika neka je ne pljuje!!! Ona je uspela jer se borila za uspeh,a Rihanni su bile potrebne druge stvari!!! A sto se tiche JAy-Zja.....Beyonce ga voli, da li ste vi ikada voleli? zapitajte se kako je onda njoj bilo,kada je saznala za Rihanu!

Beyonce je mnogo bolja pevacica, a i lepsa je! Pritom sama pise svoje pesme. Rihanna ima bas sirok nos i ogromno celo :razz:, ima 19 godina, a izgleda bar nekoliko godina starije ... i frizura joj je grozna :roll: ...mada ima par ok pesmica, nista specijalno...

Bijons mrzim od kad sam je prvi put videla u novinama. Ne znam zasto sam je tada mrzela, verovatno zato sto sam mislila da je manekenka. 8-) Sada je takodje ne volim, al' bar znam zasto.
Rihanu me takodje nervira od kad se pojavila i od kad su svi poceli da size za njenim jeftinim hitovima. :roll:

200l.jpg

evo vam"lepotice" FUJ FUJ Beyonce4ever:mad::mad:

Ima dosta onih kojima se nije svideo njen novi album B'day,ali ja je zbog toga jos vise volim :heart: jer je konacno neko napravio pravi R'nB&Soul album!!!Mrzim sva ova komercijalna sranja danas koja su nazivaju R'nBFujj...........Ostalo je tako malo pjevaca koji nisu pali pod ruke kojekavih producenata i hitmakera.Naravno to su: Alicia Keys,Kelly Clarkson(iako nije rnb i dalje je extra)Leona Lewis...........sve ostalo Fujj.Muzika je postala samo jos jedan nacin da se dodj do velikih para:(

obozvaam i jednu i drugu ali ipak mi je draza beyonce valjda zato sto vise traje!
kad se pojavila rihanna ja poludela i sad ovaj novi album jeste hit najveci stvarno ali je vise smorila sa svojim fazonima kao divlja devojka ovo ono..idi bega bre!
vise volim bezonce ali i na rihannu odkidam kad cujem

Back