- Poruka
- 89.956
Sad vidoh ovo, sviđa mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamešaš beton, sipaš tako kao slobodnu formu, napraviš šaru i pustiš da se stvrdne
Kako ces da napravis to?
Zamešaš beton, sipaš tako kao slobodnu formu, napraviš šaru i pustiš da se stvrdne
Ne moraš, samo ga šljepneš o zemZnaci moras imati model u koji sipas beton.
Prvo to valja napraviti.
Što, jel treba možda da idem u dizajnersku da naučim kako da mlatnem dve lopate betona o zem?Treba ti taj oblik lista
To je umetnost![]()
Što, jel treba možda da idem u dizajnersku da naučim kako da mlatnem dve lopate betona o zem?
Šta bre ne može? Nemoj da me teraš da ujutru zamešam beton i da ti dokumentujem slikamaNe mozes tako.![]()
Šta bre ne može? Nemoj da me teraš da ujutru zamešam beton i da ti dokumentujem slikama
Da se skinum u belu potkošulju bez rukava, ko pravi dunđer?Sutra rano ustanes i kao covek polako, da dokumentujes nego sta![]()
И капу од новина да ставиш!Da se skinum u belu potkošulju bez rukava, ko pravi dunđer?
TO sam hteo isto da dodam, al rekoh da ne preteramИ капу од новина да ставиш!
И замолићу те да ти бермуде спадну на пола задњицеTO sam hteo isto da dodam, al rekoh da ne preteram![]()
To je normalno. Ima lepo da se sagnemИ замолићу те да ти бермуде спадну на пола задњице
Ко правом мајстору!
Фото/видео или се није десилоTo je normalno. Ima lepo da se sagnem
jedva čekamМито, имам за тебе један видео, само не стижем да ти пошаљем.
Заправо имам два.
Izgleda lepo ali mislim da nije dugotrajno
Meni se ne dopada.Izgleda lepo ali mislim da nije dugotrajno
Meni se ne dopada.
Ali sam morala da se umesam zbog strucnosti![]()