- Poruka
- 89.896
Sad vidoh ovo, sviđa mi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamešaš beton, sipaš tako kao slobodnu formu, napraviš šaru i pustiš da se stvrdne
Kako ces da napravis to?
Zamešaš beton, sipaš tako kao slobodnu formu, napraviš šaru i pustiš da se stvrdne
Ne moraš, samo ga šljepneš o zemZnaci moras imati model u koji sipas beton.
Prvo to valja napraviti.
Što, jel treba možda da idem u dizajnersku da naučim kako da mlatnem dve lopate betona o zem?Treba ti taj oblik lista
To je umetnost![]()
Što, jel treba možda da idem u dizajnersku da naučim kako da mlatnem dve lopate betona o zem?
Šta bre ne može? Nemoj da me teraš da ujutru zamešam beton i da ti dokumentujem slikamaNe mozes tako.![]()
Šta bre ne može? Nemoj da me teraš da ujutru zamešam beton i da ti dokumentujem slikama
Da se skinum u belu potkošulju bez rukava, ko pravi dunđer?Sutra rano ustanes i kao covek polako, da dokumentujes nego sta![]()
И капу од новина да ставиш!Da se skinum u belu potkošulju bez rukava, ko pravi dunđer?
TO sam hteo isto da dodam, al rekoh da ne preteramИ капу од новина да ставиш!
И замолићу те да ти бермуде спадну на пола задњицеTO sam hteo isto da dodam, al rekoh da ne preteram![]()
To je normalno. Ima lepo da se sagnemИ замолићу те да ти бермуде спадну на пола задњице
Ко правом мајстору!
Фото/видео или се није десилоTo je normalno. Ima lepo da se sagnem
jedva čekamМито, имам за тебе један видео, само не стижем да ти пошаљем.
Заправо имам два.