- Poruka
- 43.150
Za to se potrudiš da zaradiš, za tu cifru koja ti je dovoljna da ne razmišljaš.Odlicno ,samo koliko novca je dovoljno da ne bi imao stres i da se posvetis stvarima koje te cine sretnim. Balans u zivotu je moj vodic, to je i neka poruka iz Budizma,mislim da to dobro radim dok me moj prijatelj naziva goofno kapitalisticko(za njega balans znaci nesto drugo) . Koja cifra je dovoljna da ne razmisljamo vise o novcu.
Možda mnogi ne znaju, ali ja nemam ni puno ni malo novca. Imam za naše uslove dobra primanja i gledam da zaradim i više. Stoga tema nije da nam novac ne treba i uopšte je nejasno zašto ljudi ne uključe malo pamet kad čitaju... Poenta je da se vidi šta je to sreća ono što nas ispunjava.
Svesna sam da su pojedini ljudi potpuno isključili nematerijale vrednosti i svu komunikaciju sa drugima zasnivaju na robno novčanom modelu. Njima je tema besmislena. To je legitimno. Mada, I oni nekad zaborave da Sunce, zdravlje, itd ima stvari koje se besplatno nude, samo da li ih primećujemo i da li smo zahvalni ili smo u potpunosti uplovili u mašineriju interesa
Fokus na telesno i ovozemaljsko.