Besplatne stvari na netu

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

loop

Poznat
Banovan
Poruka
9.128
E pa meni je josh u petak stigao DVD film PIST (Prokletstvo ikone Svetog Teodora).Besplatno naravno.
To je domaci film i nezavisna produkcija nekih likova iz Panceva.Film se samo preko interneta distribuira i to isljucivo u DVD formatu.
Mogu reci da sa obzirom da im je ovo prvi film i da je radjen gotovo bez ikako budzeta da je film FENOMENALAN!!!
Ako ne uspem da im zakazem bioskopsku salu u mom gradu onda cu poslati 3 kopije nekom sa ovog foruma.
Detaljnije o filmu pogledajte ma www.15minutespictures.com

Ima dosta sajtova koji promovishu neshto.
Turizam i ugostiteljstvo, svoju religiju, automobile.....i to rade na njima najjeftinije nachine. Odshtampaju majce, pamflete, mausepad-ove, postere...i ti sve to mozes dobiti sa njihovom reklamom naravno. Samo treba pronaci.

Secam se napr. linka za free knjigu, tj. vishe knjiga na izboru a na srpskom su.
www.bjnewlife.org

Umalo da zaboravim. Film PIST mozes naruciti na http://www.15minutespictures.com/forum/ od administratora tog foruma (beatoperator).
Toliko.

Ljudi sto je dobro ovo www.ubuntu.com! Haha

Dobio sam 60 diskova!!! Ovako:

Imate neki program (OS) za razlicite procesore: AMD64, Intel, Power PC! Za svaki dobijate po deset diskova sto je jednako 30 diskova!

E sad uz svaki disk imate plus jos jedan disk na kome su programi:

Open Office.org 1.1.4
Mozzila Firefox
Mozzila Thunderbird
...

Narucite!!!

Е људи...а где могу да се добију џаба мајице, треба ми за колекцију пролеће-лето 2006 ;)
Ај стварно ко год зна неке линкове нек баци на форум!!!
Позз!!!

Pa da nisi ciganin sigurno bi tih poslao.
Salim se ako si narucio sticice ti provereno.

2avala
Ma jok tamo ima vise gluposti neko proverenih stvari.a
Ovde postujte samo linkove sa kojih Vam je provereno nesto stiglo.

Evo ja cu da posaljem prvo dvoje koje se javi film PIST. Ali oni moraju da kopiraju taj DVD u barem jedan primerak i da ga posalju nekom ko se sledeci javi za taj disk na ovom forumu, a taj kome posalju i on mora da kopira u barem jedan primerak i sve tako... Znaci prvo dvoje koje se jave na ovu temu dobice od mene po jedan DVD ali moraju da postuju pravila gore...

Evo sad sam video da je Mare vec narucio i on je proveren forumash tako da verujem da ce ga kopirati i dalje distribuirati.
Mare za tebe je jedan rezervisan.Ostavi mi podatke na pp.

Drugi je slobodan pa ko pre devojci njegova devojka ;)

Prilozi

• bgn_proj.jpg
    bgn_proj.jpg
    29,2 KB · Pregleda: 13

Back