Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Znate li neke sajtove gde se mogu čitati besplatne e-knjige? Nevažno da li je na srpskom ili engleskom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali tu je samo 30 dana free. Meni treba nešto gde je free uvek. Ako tako nešto postoji.
tesko ces naci besplatno knjige koje se negde prodajuAli tu je samo 30 dana free. Meni treba nešto gde je free uvek. Ako tako nešto postoji.
Nije sve piraterija, ima recimo Project Gutenberg gde se nalaze samo knjige koje su u javnom vlasništvu, dakle starije knjige.tesko ces naci besplatno knjige koje se negde prodaju
to je sve piraterija![]()
Postoji Balkandownload, objavljuju i nove knjige, i to vrhunski obrađene, za e-readere. Srećom nisu ih ugasili, i nadam se da neće.secam se da je nekad bio neki autoprevoznik..na sajtu je okacio sve moguce knjige u PDF-u
ugasise mu sajt zbog pirateije..a bio je super![]()
Koristim Kindle paperwhite.KOji device koristite , skoro sam presao sa Kindle na Kobo i nemam zamerke![]()
Nikad nisam koristio Kobo. Kakvi su ti utisci, da li je dobar kao i Kindle?Dobri su PW , imao sam PW3 ali mu je baterija oslabila pa sam ga prodao i dodao lovu za Claru HD![]()
kupdf.netZnate li neke sajtove gde se mogu čitati besplatne e-knjige? Nevažno da li je na srpskom ili engleskom.
Čak su i otvoreniji za formate nego kindle a fora da mu staviš micro SD po želji je samo plusNikad nisam koristio Kobo. Kakvi su ti utisci, da li je dobar kao i Kindle?
Library Genesis je kao najveći torrent sajt za knjigeZnate li neke sajtove gde se mogu čitati besplatne e-knjige? Nevažno da li je na srpskom ili engleskom.
Дефинитивно један од најбољих сајтова ове врсте!Library Genesis je kao najveći torrent sajt za knjige
http://libgen.rs