Kupio bih kovanicu od 2 dinara iz 1879. godine.
Ko ima nek' se javi - dejan_2809979_dejan@hotmail.com
imam ih od 5-20 evra zavisi od ocuvanosti, savrsene komade nemam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupio bih kovanicu od 2 dinara iz 1879. godine.
Ko ima nek' se javi - dejan_2809979_dejan@hotmail.com
@tomaiks
Kada sam pročitao tvoj post učinilo mi se da ću, kada kliknem na link, videti neke SFRJ kovanice, ili SRJ kovanice, nešto svakodnevno što nije naročito vredno, ali sam prilično iznenađen:
1 dinar 1912 - proveri da li se na aversu (glavi) nalazi potpis Schwartz. Ako ne, onda govorimo o vrednom primerku od 5-30 eura. Ukoliko ima, cena je od 1 do 10 eura, a ovo je dosta lep primerak
Obrati takođe pažnju na 2 dinara iz 1938, ukoliko je na aversu mala kruna (ne dodiruje natpis KRALJEVINA JUGOSLAVIJA) ili velika kruna (dodiruje natpis KRALJEVINA JUGOSLAVIJA). U prvom slučaju cena je od 0.50 do 15 eur a ukoliko je drugi slučaj, nema vrednost.
Nažalost, 5 para 1879 je u lošem stanju pa mu je vrednost oko 5 evra
Za svetske primerke moraću detaljnije da pogledam nešto kasnije, ali liči mi da nisu neki specijalni primerci
U svakom slučaju kolekcija je sasvim lepa. Preporučujem da dođeš na numizmatičke sastanke u Svetog Save 16-18 drugi sprat utorkom od 14 do 18 da kupiš pribor za zaštitu ovih kovanica. Dobiće one malo na vrednost za 10-tak godina, a ako hoćeš da ih prodaješ svakako podesi cene veće od ovih kataloških koje sam ti rekao.
Pozdrav!
Postovani,
Imam postanske marke iz drugog svetskog rata (Srbija, NDH, Nemacki raj i sa likom Hitlera i Pavelica. Zelela bih da znam koja je njihova vrednost? Radi se o celim serijama
Uzeo bih verovatno vise kovanica od 2 dinara iz 1879. godine ali bih voleo da pogledam fotografije kovanica kao i cene uz njih ako je moguce.