Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Besplatna procena vrednosti - stari novac, marke, ordenje
Dali neko slucajno poznaje,a jos bolje ima kontakt telefon od jednog gospodina filatelista iz Boeograda koji zivi na Vozdovcu ul "Milunke Savic" 23 zove se Bogdan Petrovic.?Nikako ne mogu da stupim u kontakt s njime?Ili mozda imate nekog kolegu u Beogradu koji mozda zna,pa moze da mi date neki e-mail da pitam i njih?
Posjedujem novcanicu od 100 dinara koja potice iz 1941 godine.Posto se ne razumem u filateliju pokusacu da ju svojim rijecima opisem.Na njoj pise Srpska Narodna Banka,Narodna Banka Kraljevine Jugoslavije.Datum je 1.maj,1941.Na jednoj strani je seljak u narodnoj nosnji koji drzi trs grozdja i dvoglavi orao sa 4 slova S.Na drugoj strani je neka zena u haljini koja u lijevoj ruci drzi mac i na dnu je vodeni zig sa likom ali ne znam tacno koja osoba je u pitanju.Molim ako neko zna da mi kaze da li ta novcanica uopste vredi ili kome da se obratim za savet.Hvala