Besplatna izrada natalne karte :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juhu ne shvaćena devojko jel moze meni? Ja sam probao preko nekih programa da napravim natalnu kartu ali izadju neke silne slike i ništa mi nije jasno! Ako bi htela da se potrudis i posaljes mi moju natalnu kartu sa jasnim podacima, sto se kaze da umem da procitam, bio bih ti zahvalan. Bl Ovako zovem se Aleksandar Živanović, rodjen sam 22.11.1987. u Požarevcu u 16:30h. Molim te za odgovor.

Molim vas za odgovor sta znaci kad su oboje Uran i Neptun u znaku Strelca dakle u mojoj karti Uran se nalazi u 6-tu kucu a Neptun u 7-mu kuci sta to znaci? evo natal u prilog HVALA UNAPRED
astro_w2gw_01_anna_hp.48752.29703.gif

Sta znaci kad su 3 i 4 kuca prazni ? 18 jun 82 03:20 hvala

Poslednja izmena od moderatora:
Anna2@ to što su neke kuće bez planeta, to je uobičajeno. Vladar kuće je planeta koja vlada znakom na vrhu te kuće, npr neka kuća počinje znakom Vage, u njoj nema planeta, ali njen vladar je uvek Venera i posmatramo aspekte te Venere i položaj u znaku i kući u kojoj je. To su neke osnove astrologije. ,,Prazna kuća" ne ukazuje na ništa alarmantno sama po sebi.
Inače, Uran i Neptun su spore, generacijske planete, jer se Neptun kreće 14 godina kroz jedan znak, a Uran 7 godina. Uzimamo ih u obzir ako kada imaju aspekte sa bržim planetama ( Mesec, Merkur, Venera, Sunce, Mars-koje su lične).

http://www.astro.com/

vladar Ovna je Mars
vladar Bika je Venera
vladar Blizanaca je Merkur
vladar Raka je Mesec
vladar Lava je Sunce
vladar Device je Merkur ( opet)
vladar Vage je Venera ( opet)
vladari Škorpije su Mars i Pluton
vladar Strelca je Jupiter
vladar Jarca je Saturn
vladar Vodolije je Uran i Saturn
vladar Riba je Jupiter i Neptun

Imate sajt da napravite sami, ako su vam kuće prazne pogledate u kom znaku se nalazi i nađite gde je otišo vladar tog polje, ubacite to posle u gugul i eto vam dobrog početka

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back