Besplatan SMS sa promenom identifikacije!!!

crow:
e shta su ti srbi
8) pa i onas smsgate ukrainski je mesecima super radio dok nije pochelo ovo da se radi...

shto znachi, koristi racionalo, kad ti treba 8)

kazesh kad odu 10 kredita, ukucash isti broj fona i opet isto???

:D diiiiiiiiiiivno!
:roll: nadam se da ce da potraje :roll:

Ti bas navalio da lupetas!Ko sta moze i sta znaci to sta su ti srbi?Za taj site ne znaju samo srbi i sigurno ga ostali urnisu a glupi srbi se vecito nesto ustrucavaju i stede i paze sta ce neko reci!Puna vatra brate i koristi sve sto mozes!I ko ne veruje a nije probao nek ne smara masu ovde!I ova devojka sto pise romane mi nije jasna?Pa sta te briga koliko ti skida kad ne placas i brate to ne sluzi za vodjenje ljubavi preko zice nego za zezu i kakve to molim te ima veze sa tvojim kreditom???

the_majka:
Ti bas navalio da lupetas!Ko sta moze i sta znaci to sta su ti srbi?Za taj site ne znaju samo srbi i sigurno ga ostali urnisu a glupi srbi se vecito nesto ustrucavaju i stede i paze sta ce neko reci!Puna vatra brate i koristi sve sto mozes!I ko ne veruje a nije probao nek ne smara masu ovde!I ova devojka sto pise romane mi nije jasna?Pa sta te briga koliko ti skida kad ne placas i brate to ne sluzi za vodjenje ljubavi preko zice nego za zezu i kakve to molim te ima veze sa tvojim kreditom???

dobro bre, razumesh li ti srpski???
ja sam samo reko da jetakvih sajtova bilo i bice,
i dogod se zloupotrebljavaju u meri da gazde ne primete il da im ne shkode mnogo oni rade.
kad gazda obrati paznju i vidi 300 neplacenih poruka mesec dana svaki dan, on nadje greshku i ispravi je.

onaj ukrainski sajt je radio mesecima dok meni nisu svaki dan pochele da stizu poruke "sa obaveshtenjem iz mobtela"... a posle ne shalje u srbiju :roll:

pa kako i da shalje
a ushtedeo mi je 1000 din za tih 5-6 meseca garantovano!

i ne mora da sluzi za zezu, moze da sluzi i u korisne svrhe, kao shto je produzenje kredita i manje placanje ovoj nashoj bandi, koja, ne bi me chudilo, prva intervenishe kod nadleznih kad vidi da negde curi.

svala ti za link, ja cu da ga koristim kako mislim da treba, ti koristi kako ocesh.

koj sam ja kredit pominjao???

Loo:
ma ne, nije te razumeo, ti si pomenuo onih 10 kredita koje dobijes registrovanjem koji nemaju veze sa mobilnim tel.
nit si ti mene skapiro(la) nit ja tebe sad. jeste dobar zez :) mnogo mocan. al ja sam prvo govorio o tome da je super da shaljesh poruke koje ne platish 2.5 din.
a to ce da moze dok se ne desi jedan od 2 uslova:
1)da se vlasniku sajta zgadi da ne placamo pa da popravi sajt, a to nece ako svako od nas koji znamo poshaljemo po par poruka koje nam trebaju...

ili

2) da lopovshtine iz mobtel/mts primete ovo pa udare zabranu, kao sto je bilo s neki sajtovima.

hteo sam da kazem da shto se racionalnije koristi, duze ce da traje. al mi smo skloni onom ciganskom "nek ima danas i za mene... ostalo 8-) "

kakvi fonovi, kakvi krediti... nemam pojma o chemu vi to.

the_majka:

Ovaj CROW je stvarno lud decko.Citaj redom i probaj da skontas kome sam sta rekao.Na tebe se odnosilo ono sto se odnosilo a lepo pise za devojku pitanje kakve to veze ima sa kreditom posto je ona pitala za kredit i rekla da je na racunu ITD.I ako ti je do praznih prica idi brate na chat pa smaraj.Ova tema je postavljena da ljudi salju SMS ZEZE RADI i ne znam koliko karaktera moze da sadrzi poruka nit me interesuje.Poruke su dzabe i sab me gabri koliko mogu da napisem reci.u jednoj.I kako mislis da nateras ljude da koriste "UMERENO" kad je temu pogledalo skoro 100 dusa?I Mr.CROW opusti se majke ti

the_majka:
Ovaj CROW je stvarno lud decko.Citaj redom i probaj da skontas kome sam sta rekao.Na tebe se odnosilo ono sto se odnosilo a lepo pise za devojku pitanje kakve to veze ima sa kreditom posto je ona pitala za kredit i rekla da je na racunu ITD.I ako ti je do praznih prica idi brate na chat pa smaraj.Ova tema je postavljena da ljudi salju SMS ZEZE RADI i ne znam koliko karaktera moze da sadrzi poruka nit me interesuje.Poruke su dzabe i sab me gabri koliko mogu da napisem reci.u jednoj.I kako mislis da nateras ljude da koriste "UMERENO" kad je temu pogledalo skoro 100 dusa?I Mr.CROW opusti se majke ti

ja lud a ti pishesh sam sa sobom 8)
pa... dobro.

koji karakteri???koje rechi u poruci??? koliko vas ima tu, u tvojoj glavi... :shock:

Vicktoria_Angie:
E ovo je nesto najbolje sto sam ikad nasla na netu!!!
Ceo dan saljem poruke,zajebavam ljude tipa ID stavim kao RTV PINK a dalje pisem da budu kod kuce tog i tog dana kao imaju iznenadjenje... Sesta je dosla da spava kod mene misleci da ce da joj banu!!!
Covece ovo je lek za dusu!!!
HVALA TI ZA OVO!!!

Pa sestro slatka od hvale se ne zivi! 8)

Back