Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да помогнем, одговор се ослања на моје претходно питање. Један од (даљинских) оператера је из исте екипе.

Додатак, сад сам прегледао линк који је Мастер ставио и могу да признам одговор. Џолион Бембриџ је такође управљао „кантом“ даљинском контролом.

Ја сам мислио на Гранта Имахару.

Изволи Мастере, очекујемо питање из твоје мале црне књижице. :bye:

Poslednja izmena:
"Doktorova ćerka" iz "Dr Who" serije, lik se zove Dženi a glumi je
georgia-moffett-gallery.jpg

Džordžija Mofet, koja je btw. udata za Dejvid Tenanta- najnovijeg "Doktora" (da, glumila mu je ćerku - kao što je i Don Džonson završio sa onom što mu je glumila ćerkicu u "Neš Bridžisu", pa da ne nastavljam - a ima još.)

2489 - Majka i otac, naučnici, dobijaju po svemu izuzetnu ćerku. Nesrećnim slučajem otac spava sa ćerkom- koja kao rezultat toga radja muško dete, i ubrzo zatim umire. Sin-unuk, napada majku svoje majke i pritom ubija oca-dedu koji pokušava da je zaštiti. Sve se završava time što silovana naučnica ubija svog unuka, ali odlučuje da ne prekine trudnoću proizašlu iz tog silovanja. Koji je ovo film, banalno prepričan?

2489 - Majka i otac, naučnici, dobijaju po svemu izuzetnu ćerku. Nesrećnim slučajem otac spava sa ćerkom- koja kao rezultat toga radja muško dete, i ubrzo zatim umire. Sin-unuk, napada majku svoje majke i pritom ubija oca-dedu koji pokušava da je zaštiti. Sve se završava time što silovana naučnica ubija svog unuka, ali odlučuje da ne prekine trudnoću proizašlu iz tog silovanja. Koji je ovo film, banalno prepričan?

... jel to nešto oko genetike?

Joj, ne mogu da pohvatam :lol: sve u svemu boles'...

... Splice 2009. http://www.imdb.com/title/tt1017460/

s' tim što je u početku genetski materijal samo od žene - Dr Elze. Simpatično mi je što sam i ja prvo ovako razumeo film te mi pale na pamet grčke tragedije, ali nema druge generacije tj.- unuka, nerd se transformiše u muško pred kraj filma - jevtinije a i više po ukusu široke publike.
(a Brodijev oskar je i tada bio 7.godina star :) )

Poslednja izmena:
Морам да приметим да опис не одговара филму.
Nesrećnim slučajem otac spava sa ćerkom
Какав несрећни случај? Сексали су се веома намерно и смишљено.
А и нису баш родитељи. Дрен је имала гене научнице и зато се свидела Бродију. Видео је у њој жену коју воли. Осим тих гена имала је и гене разно-разних животиња па тешко да су научници родитељи..
Овај филм ни случајно не бих овако описао, а написао сам приказ на СФ тиму.

А ни оскар није „свеж“.

Ако убудуће може мало (више) тачно питање.

Nesrećni slučaj, pošto je bio pod uticajem njenih feromona - nije hteo, ali je morao. Osim grešaka koje sam napravila u opisu (andrvr ih naveo i opet prepoznao film) ostalo je stvar utiska i vidjenja. Tvoj prikaz nisam čitala( niti ću), ali ako ovako ohrabruješ nove učesnike u kvizu - svaka čast.

Валерија,
Немам намеру да те обесхрабрим. Само напред, радујемо се сваком новом учеснику. :ok:

Али, поставила си питање са низом грешака што није фер према осталим учесницима и само на то ти скрећем пажњу. Молим те да убудуће питање поставиш са тачним подацима а не на основу личног утиска и виђења (не умемо да читамо туђе мисли (још...:per::D))..

Због податка о свежем оскару поотварао сам на десетине страница ИМДб-а да бих прегледао садржаје филмова двојице најновијих добитника. Мисли мало и на друге када постављаш питање.

О „несрећном случају“ не бих ширио причу. Битно је да имамо тачан одговор и да квиз иде даље.
А Андрвору свака част што је погодио.:worth:

... ne bi ni ja, da ga na HBO-u ne puštaju 2-3 x mesečno ili češće (ne svidja mi se film)
+ @valer1a - ja sam pogodio slučajno, a Dan je u pravu - besmisleno je očekivati odgovor kada je pitanje zasnovano na nepotpunim ili pogrešnim podacima.
Biće bolje sledeći put.

2490.

15893.png

... kultna trešina iz 80tih, a trebalo bi uskoro da doživi i rimejk. Parodija na super-herojski žanr. Bio jako popularan i kao mjuzikl.
hint- pre nego je postao to što je postao bio je štreber težak 49. kg. :)
( jeste, u ruci mu je džoger :) )

Poslednja izmena:
Немам појма, носи маску па се не види. :lol:
Harlequin_Mask___Mardi_Gras_by_Mirz123.gif
Gas_Mask_by_Utilized.gif

http://1.***************/-ZL78JGa9iCw/TcVmpI4PhNI/AAAAAAAAAJo/q6lfCwpTZPQ/s1600/MSN-Emoticon-supersmiley-201.gif
Zorro-Zorro-Mexico-super-hero-smiley-emoticon-000173-large.gif

Додатак: хе, било је лако наћи да је то Кени као Мистерион у епизодЛи „Тхе Цоон“. :lol:
Иначе, не гледам тај цртаћ. Прејако је то за мене.
Roflwaffles_by_de_Mote.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back