NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
Crtani filmovi, video igre...
Mnogo si blizu, skoro pa si pogodio
Mnogo si blizu, skoro pa si pogodio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Plavci?![]()

Meni, ne tebi !Redpills?
Ovo ne priznavam! Jok mori!Mmm ne, a i termin je (nažalost) engleski, mada može i rogobatan prevod da završi poso
Aj' probam metodom lupanja: crveni, crvendaći... itsl, po boji Lilule?
Koliko puta sam ja trazio hint, pa je neko drugi dao odgovor ...Meni, ne tebi !
Slazem se, ti si imao tacan odgovor.Ovo ne priznavam! Jok mori!
Ovo je kviz na srpskom, niks stranjski jezici. Nećem još da razmišljam na kom jeziku se traži odgovor. Podrazumeva se da mora biti na našem.
U ovakvom slučaju odgovor bi bio prevod koji je korišćen u filmu ili igri.
Alzo dakle:

gde ti je smisao za šalu ?Koliko puta sam ja trazio hint, pa je neko drugi dao odgovor ...

Pa obicno kad se sali stavi se neki smajligde ti je smisao za šalu ?

NijeOd Fe. (bar tako kaže bata G)
(molim obratiti pažnju na to da je čelik legura gvožđa a pitanje ne traži podatak o poreklu rude od meteorita)
Obrati paznju da je ovo mac specificno pravljen za Witchere. 

Igra je radjena po knjizi. Macevi su nazvani srebrnim, tako da sam to i trazio.Pošto o igricama nemam pojma, pomoć mi nije od neke veće pomoći.
Druga vrsta mačeva koji se pominju su srebrni ali oni se prave od Fe jezgra prekrivenog Ag tako da su to dva metala a pitanje je o jednom.
Nemam pojmlenija. Znaće neko ko igra igrice.
), da se dve dame (likovi) sa slike podžapaju. Imajući u vidu dešavanja u poslednjim filmovima oba serijala, ko bi pobedio, Selena ili Alis, i zašto?Naro, ma daću ja tebi crvenom pilulom! Ima da nađem neku od 50 Kg i "slučajno" da ti je ispustim na nogu!
OndaK čekamo pitanje od SSJ4. (kako se bre ovo menja po padeži?)

Ok, baš sam se trudio jer sam smislio pitanje koje vrlo veoma želim da postavim.
2473. Zamislimo nezamislivo (i krajnje nepoželjno), da se dve dame (likovi) sa slike podžapaju. Imajući u vidu dešavanja u poslednjim filmovima oba serijala, ko bi pobedio, Selena ili Alis, i zašto?
(Je l' imam bonus-bod za pitanje u kome su Mila i LK zajedno?)
.

.