Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mmm ne, a i termin je (nažalost) engleski, mada može i rogobatan prevod da završi poso
Ovo ne priznavam! Jok mori!
Ovo je kviz na srpskom, niks stranjski jezici. Nećem još da razmišljam na kom jeziku se traži odgovor. Podrazumeva se da mora biti na našem.
U ovakvom slučaju odgovor bi bio prevod koji je korišćen u filmu ili igri.

Alzo dakle:
Aj' probam metodom lupanja: crveni, crvendaći... itsl, po boji Lilule?

Poslednja izmena:
Meni, ne tebi !
Koliko puta sam ja trazio hint, pa je neko drugi dao odgovor ...

Ovo ne priznavam! Jok mori!
Ovo je kviz na srpskom, niks stranjski jezici. Nećem još da razmišljam na kom jeziku se traži odgovor. Podrazumeva se da mora biti na našem.
U ovakvom slučaju odgovor bi bio prevod koji je korišćen u filmu ili igri.

Alzo dakle:
Slazem se, ti si imao tacan odgovor.

Ok, baš sam se trudio jer sam smislio pitanje koje vrlo veoma želim da postavim. :D

2473. Zamislimo nezamislivo (i krajnje nepoželjno :)), da se dve dame (likovi) sa slike podžapaju. Imajući u vidu dešavanja u poslednjim filmovima oba serijala, ko bi pobedio, Selena ili Alis, i zašto?

(Je l' imam bonus-bod za pitanje u kome su Mila i LK zajedno? :D)

Ok, baš sam se trudio jer sam smislio pitanje koje vrlo veoma želim da postavim. :D

2473. Zamislimo nezamislivo (i krajnje nepoželjno :)), da se dve dame (likovi) sa slike podžapaju. Imajući u vidu dešavanja u poslednjim filmovima oba serijala, ko bi pobedio, Selena ili Alis, i zašto?

(Je l' imam bonus-bod za pitanje u kome su Mila i LK zajedno? :D)

... imaš :).

Ja bi navijao za Milu al' nju su sveli na "mere mortal form" u zadnjemu filmu, dok je Selena i dalje ( još od drugoga nastavka) uber-vampir... Tako da - tipujem na Katu, nokautom u prvoj...

2474.

... posle onako maestralnog Danovog pitanja, malo sam se stideo da postavim svoje. Izvinjavam se :).

Dva kadra:

01.gif

Nosorog u praznom bazenu,

09.png

Figurina iste životinje na mestu zločina...

... su iz neprevazidjene mini-serije iz devedesetih.

Koja serija je u pitanju, šta nosorog simboliše.

Poslednja izmena:
Serija je Wild Palms, a nosorog simbolizuje zavisno od lika koji ga sanja ili vidi kaznu, odnos prema ocu i majćinstvo.

Evo što Wikica kaže

"The recurring rhinoceros image is a symbol used by Keutzer's "Synthiotics" associates: Kreutzer's sister Josie tells his son Coty early on not to be afraid of the rhino. Later, Coty leaves one toy rhinoceros at the site of Gavin Whitehope's murder, another one is stuffed into the mouth of a murdered "Friends" collaborator. In Eugène Ionesco's play Rhinoceros, human individuals turn into rhinoceroses, symbolizing conformity and affirmation of a totalitarian mass movement. – To character Paige Katz, the rhino also represents maternity."

Pretekla me Pikax

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back