Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, moje zapažanje nije imalo cilj da pokrene veličanje kviza i spamovanje teme, nego puku kontataciju gde nas ima još na netu.
Uprkos što sam takođe zaslužan za nastanak ovog kviza kroz svoj pozamašan doprinos, :mrgreen: nisam osećao nikakav bes ili poriv da to od tamo skinem.

Neka stoji kao zaboravljeni spomenik ljudskoj neinventivnosti i gluposti. Nedostaje samo točak uz njega, da kompozicija bude kompletna sa snažnom porukom :)

Da nije odgovor Dr. Bloodmoney, or How We Got Along After the Bomb autora Filipa Dika?

Poslednja izmena:
Da zanemarim ovo blago rečeno gunđanje ( koje postaje konstantno ) ... druga pomoć : sve u romanu vrvi od tehnologije, spoja tehnologije i tela, uma i multidimenzionalnog prostora, spoja tehnokulture i mitologije. Zanimljivo je da je u pitanju prvi roman trilogije , a u naredna dva glavni likovi uopšte ne umeju da čitaju!

Da zanemarim ovo blago rečeno gunđanje ( koje postaje konstantno ) ...

shame.gif
...

Poslednja izmena:
Da zanemarim ovo blago rečeno gunđanje ( koje postaje konstantno ) ... druga pomoć : sve u romanu vrvi od tehnologije, spoja tehnologije i tela, uma i multidimenzionalnog prostora, spoja tehnokulture i mitologije. Zanimljivo je da je u pitanju prvi roman trilogije , a u naredna dva glavni likovi uopšte ne umeju da čitaju!

Au šta je to?!
I ja bogumi vidim paralelni univerzum iz postova, ovaj... univerzalni post iz paralele.. mislim...

Au šta je to?!
I ja bogumi vidim paralelni univerzum iz postova, ovaj... univerzalni post iz paralele.. mislim...

Čudne stvari se dešavaju, bog te nikad ne opičio :)

Prvo, postovi iz dimenzije X koje mi obični nismo videli. Lepo ja kažem da se proguta crvena pilula... onda bi i mi videli koliko je duboka zekina jazbina, i postovi u njojzi.

Onda, pada muvanje na kvizu. Neverovatno. Sad će elderaj da šizi, neki će sa gnušanjem i indignacijom da prezru ovaj cirkus a mi običan narod će se lepo zabavimo dok se Pix smiluje i da nam dodatni hint, jerbo onaj sa tube nije dobar za nežne uši esnafa, onaj gari na kraju tako strašno psuje da sam šokiran umalo kolabirao, zamalo ne bi pljas na patos ali ipak dođoh sebi i šacam da nije mejbi neka sajberpank trilogija u pitanju?

:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back