ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Ako se dobro sjećam to bi bio "Alef"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da malo preciziramo pitanje, radi se o piscu koji piše medicinske triler-horore. Jedan od ulaza u podzemni svijet se nalazi zapadno od Azora, na podvodnoj planini " Sea Mount Olympus" .
Koga je smjestio u taj podzemni svijet.

Forum je vlasništvo jedne bivše moderatorkinje sa natprirodnih pojava, koja je nedavno popila ban na deset dana zarad zloupotrebe položaja. Konačno dolijala.
Tu krađu sam otkrio kada sam čitao anti.krsta temu na tom smešnom forumu.
No, mislio sam da podelim svoje zapažanje ovde; još uvek ne mogu da verujem da je neko toliko tupav, glup, ograničen i lobotomiran da prekopira tako nešto.
Razumem lika koji mi je drpio jednu priču sa bloga i preselio je na svoj blog; hteo da ispadne na tom forumu Džek, ali je ipak jedan Džek. Administracija je uklonila na moje insistiranje. Ali ovo mi ne ide u glavu nikako. Verovatno je za to potrebno imati mozak veličine andola da bi se tako nešto napravilo.
Kako god, stvar je evidentirana, autor je ispao gluplji od točka i sada možemo dalje...![]()

Pre par godina tražio sam po netu sličan kviz (u žanru) na našem i na engleskom ali ne nađoh. Pokušaja jeste bilo ali ni jedan ne traje ovoliko dugo, sa ovoliko poruka. Mislim da možemo reći da ovde gajimo nešto jedinstveno na žanrovskom delu internete.Što bi rekli "susjedi" - u domenu mreže u kom se govori "jezicima za koje nije potreban prijevod"(dalje nisam nikad ni zalazio) mislim da je ... jedini takav i čudi me da nije bilo više ovakovih pokušaja.