ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како не знаш? Па, лепо каже - дешава се прекосутра.day after tomorrow - ne znam ni ja kad se dešava
Šta je svet ako nisu ljudi ? Zgrade ?Како не знаш? Па, лепо каже - дешава се прекосутра.„Ја сам легенда“ не говори о пропасти света већ људске врсте која постаје нешто друго. Свету не фали ни длака са главе у том филму.
Ал’ небитно, ајмо ајде... ново питање.
![]()
У ширем смислу свемир, у ужем планета Земља са свим на њој. Ми смо само део света. Једна од ствари које човек научи читајући НФ је да се окане антропоцентризма.Šta je svet ako nisu ljudi ? Zgrade ?![]()
Svet čine ( i) ljudi, a reći da ne fali ništa svetu u filmu "Ja sam legenda" , post apokaliptičnom filmu je izvala godine. Čestitam !У ширем смислу свемир, у ужем планета Земља са свим на њој. Ми смо само део света. Једна од ствари које човек научи читајући НФ је да се окане антропоцентризма. Тецуо Шима?
Па то и написах.Svet čine ( i) ljudi ...!
Из угла зомбија ништа му не фали.... a reći da ne fali ništa svetu u filmu "Ja sam legenda" ...
Хвала, шта добијам као награду?... post apokaliptičnom filmu je izvala godine. Čestitam
večeru sa Milom u Zombilendu ...Па то и написах.
Из угла зомбија ништа му не фали.Pogledajte prilog 237165
Хвала, шта добијам као награду?![]()
Hajde, Jake. Ti si glava u kući sad.
Hey, jel to znači da ću moći da gledam sport u gaćama?
Hey, zašto mi vi ljudi niste rekli...
...da imamo losa večeras?
Ne bi uništio moj apetit.
Oh, gospode.
Molim te reci nam zašto...
...nastavljaš da smeštaš tako obične ljude...
...u tako neobične situacije.