Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1549.Ova knjiga pocinje tako sto jedan pilot krece sa titana svemirskim brodom da nadje par nestalih ljudi,ali na kraju i sam dozivi nesrecu.Vek posle toga,drugi svemirski brod nalazi tela i onih koje je taj pilot pokusao da spasi,i njegovo,ali ne znaju ko je ko,i uspevaju da ozive samo jednog od njih(sastavljajuci mu organe od razlicitih ljudi).Ne zna se da li je on Prix ili Parvis,ali on sam usvaja ime Tempe.
Knjiga,autor.
Fijasko, Lem

Mada se ja ne sjećam da je krenuo svemirskim brodom. Ja sam to zamišljao kao površinsko vozilo.

1550.Ova knjiga pocinje tako sto glavnog lika ubiju. Međutim on se budi na zemlji 117 godina i 4 mjeseca prije isteka kazne. Unajmljen je na rok od 6 sedmica od čovjeka za kojeg policija misli da je se sam ubio ali on misli da ga je neko drugi ubio pa je unajmio več pomenutog glavnog lika da razriješi tu misteriju. :lol:
Knjiga, Autor

Knjiga je napisana poslije 2000 godine i prema tome nema je na famoznom CD-u. Ime i prezime glavnog lika su mješavina Japanskog i Slavenskog jezika tj. jedno je na Japanskom, a drugo na jednom od Slavenskih jezika. Ne znam je li prevedena na Srpsi jezik. Glavni lik je na zemlju je stigao sa Harlanovog Svijeta.

1478. pitanje
26418253_farcasterportal3_med.jpg

ovo je naslovna strana jedne od knjiga iz serije Hiperion.
Ko su likovi na splavu i kako se zove planeta s druge strane dalekobacaca?

Mali spam!

Vrlo mi se svidja koncepcija ovog pitanja, sledeci put kad budem postavljao ja
potrudicu se da uradim neshto ovako... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back