Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekam, cekam... Elem, ajmo malo golden oldies, bar kad je o Simonsu rec, pa da ga apsolviramo vec jednom :). Ili cu da krenem u sitna crevca tipa ko kojim plemenom Ahajaca, komanduje, ko je kome rodjak i po kojoj liniji u Ilionu i ostatku stare Grcke, i tako to slicno.:mrgreen: Salim se...Simonsa nikad dosta. :lol:

1547.
Kljucni deo radnje (onaj u kome se sve najgore izdesava:)) knjige "Pesma boginje Kali" se odvija u kom gradu?

Kalkuta

Knjiga je odvratna. Kada budem hteo da počinim suicid nastaviti ću je čitati.

Knjiga je super. Ali je i odvratna. I zato ja necu posedovati hard copy iste dok mi se dete ne iseli iz kuce (znaci otpilike narednih 20 godina). Da ne naleti slucajno :) . Zasto bre suicid, ima krajnje optimistican kraj, mozda bi trebalo da je procitas do kraja?

Pa posle ovoga mogu da pretpostavim...ali ja to nisam citala, tako da cemo sacekati nekog ko jeste. :)

Mada sam ja otisla skroz na pogresnu stranu. Jedino sto sam nasla (posle intenzivnog guglanja) je da bi to mozda mogla biti neka vrsta blastera koja se izgleda pominje u Michael A. Stackpole "Lost destiny", sta god to bilo (ali sad imam prevod na poljski ili ceski ili slovacki, nisam sigurna...pa ko hoce da cita prosledicu:))

Poslednja izmena:
1549.Ova knjiga pocinje tako sto jedan pilot krece sa titana svemirskim brodom da nadje par nestalih ljudi,ali na kraju i sam dozivi nesrecu.Vek posle toga,drugi svemirski brod nalazi tela i onih koje je taj pilot pokusao da spasi,i njegovo,ali ne znaju ko je ko,i uspevaju da ozive samo jednog od njih(sastavljajuci mu organe od razlicitih ljudi).Ne zna se da li je on Prix ili Parvis,ali on sam usvaja ime Tempe.
Knjiga,autor.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back